Amin cnm seninde bebişin sağlıkla kullansın aynı şekilde

dün epey bişeyler aldık.eve getirince saatlerce baktımm..çok çokk mutlu oldum..eşim bile gözlerinin içi gülüyor filan dedi..bana diyo bi bebek kaldı artık :)
Saol cnmm..sende yaşayacaksın inşallah bu telaşları merak etmee..cnm park yataklar şimdi çok revaçta..netten goggle a yazınca çıkar bi bak cnm..artık çoğu kişi, bu yataklardan kullanıyo..hem bebiş ilk 6 ayda kullanabiliyo,sonra yatağı alt kata indiriyosun ordada 6.aydan sonra 2-3 yaşına kadar yatabiliyo..kumaş gibi bi ürürn.çok fonksiyonlu.beşik gibi sallanabilme özelliği,titreşim,gece lambası,müzik,oyuncak dönencesi,alt açma aparatı ve yanlarda cepleri filan var..bezlerini vs lerini koymak için..oyun parkı olarakta kullanabiliyosun..katlanıp çanta haline geliyo..mesela uzak bi yere misafirliğe gittiniz oraya bile yatağı götürüp bebeiş yabancılık çekmeden kendi yatağında yatıyo..ben izmirliyim ailem orda..mesela ben izmire gittiğimde yatağıda götürcem

) şimdi ahşap karyolaları satanlar bile artık tavsiye etmiyo..yatağın işi bitince kaldıracak yerde bulamıyosun..ama bunu katla kaldır dursun hiç yer kaplamıyo..ayrıca tekerlekleri de var.yani odadan odaya götürebilirsinn..kısaca böyle bişey cnm..bende hiç bilmezdim önceden böle şeyleri ama hamiş olunca herşeyi öğrenip anlıyosunn cnm..yani sende öğrenceksin bunları merak etme

)))