Rahim Anomalileri

ceydan kendini salmamalısın..eşin senin herşeyin onun suçun ne senin suçun ne Allah ol der olur bu kadar basit- bunun için canını sıkmak yerine geçmişi de değiştiremeyeceğine göre-önüne bak yeni güne güzel uyan hep olumlu düşün olumlu olsun her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır bunu unutma!!!!!!!!!!

şerife44 elazığda bi kez gittim doktora onda da bekardım pek bi bilgim yok.

ceydancım rabbim sabır versin kısa zaman da toparlanırsın inş...

öncelikle şunu düşün arkadaşım bunu yaşayan sadece sen değilsin ve beterinde beteri var....
rabbim beterinden korusun...
ben de çok acı yaşadım ama bu düşünce her zaman beni bir nebze rahatlatmıştır...

3 tane 6-7 haftalık kalp atışı olmadan düşüklerim olmuştu
hepsine de çok üzülmüştüm ama rabbim sabrını veriyor işte...
3 düşükten sonra 3 sene hamile kalamadım...
eşimdede problem vardı artık tadevi için araştırma yaparken 4. bebişim çıkıp geldi...
sevincim diğer hamileliklerimden baya fazla olmuştu...
bu hamileliğimde de sıkıntılı günler geçirdik 3 ay yatım...
sonra herşey düzene girdi bebekte ben de iyiyim derken 4 aylıkken bir sancım başladı ve sonunda da rahim tamamen açıldı...
hiçbirşeyi yoktu kuzumumun hala kalbi atıyordu...
doğunca öleceğini bile bile doğurdum:(((
elimden hiçbirşey gelmedi...
şimdi bunun acısını diğer düşüklerimle kıyaslamıyorum bile...
birde şunuda biliyorum ki bundan daha acısıda olabilirdi...
oluyorda , yaşayan arkadaşlar var....
bunada şükrediyorum...
rabbim beterinden korusun...
bütün isteyen kardeşlerimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin....

merhaba arkadaşlar...

4. hamileliğimden önce bende septum ameliyatı olmuştum...
araştırmalarıma göre rahimde geçirilen oparosyonlar rahim ağzında gevşemeye ve erken doğuma yol açabiliyormuş...
ben dr lara septum ameliyatı olduğumu bu yüzden erken doğum riskim olabilirmi çok dedim
ama onlar ameliyat olmasaymışım erken doğum riskim olurmuş dediler...
hele doğumdan 2 gün önce gitiğim dr ısrarıma rağmen rahim ağzını bile ölçmeye gerek görmedi...
sorunun ne olduğu henüz belli değil ama 23 gün önce erken doğum yaptım...

siz siz olun hamileliğinizde bu konunun üstüne çok düşün...
bazen ölçümde de anlaşılmaya biliyor en iyisi hamileliklerinizi dinlenerek geçirin...

Merhaba arkadaşlar, 7-8 sene önce dış gebelik problemi yaşadım ve ameliyet oldum kanalımın birini aldılar. Geçen sene over kist problemi yaşadım doktorum 12mm. kisti temizlerken bir yumurtalığımı aldı ve diğer kanalımın yapışkan olduğunu ve temizlediğini söyledi. 1,5 senedir çocuğum olmasını istediğimi belirttiğim halde acele etme olur gibi laflarla beni oyaladı. Ben de sonunda başka bir doktora gittim. Hormon ve kan testleri yaptı ve rahim filmi çekti. Rahim filmimin sonunda yarım rahim teşhisi koydu ve tek olan kanalımın da ilk ameliyatımda alındığını söyledi.Sadece tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabileceğimi söyledi internetten yaptığım araştırmalarda hamile kalan birkaç kişiye rastladım fakat onların da bebekleri fazla gelişemediğinden engelli olarak doğmuş. Kısacası yarım rahimle normal bir gebelik geçiren ve sağlıklı bir bebeği olan var mı?

ceydan canım kendini sadece sen tedavi edebilirsin, bunu aşabileceğin fikrinin ve güzel günlerin geleceği fikrinin kafana yatmasını sağlamalısın ve buna inanmalısın kendi kendini teskin etmelisin ve bi suçlu aramana gerek yok çünkü ortada suç yok.. hz. musa ile hızır a.s. arasında geçenleri oku her işte bi hayır vardır unutma ve kendini duaya ver hepimizden güçlü olan birine sığınmak bize güçverir ve unutma Allah kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez bunu neden bu kadar kesin söylüyorum dersen çünkü Allah kendisi söylüyor bunu... kendini yıpratma senden bi tane daha yokk

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır yazamadım, ceydan canım geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır böyle düşün bence ne eşini nede kendini sorumlu olarak görme hakkımızda hayırlısı olsun canım...
inş. Allahım en kısa zamanda hepimize nasip eder....

kızlar hepinizden allah razı olsun...yazdıklarınızı okuyunca duygulandım...gönlünüzden geçeni rabbim avuçlarınıza versin inşallah...........hepiniz yazdıklarınızda okadar haklısınızki allah herşeyin en iyisini bilir...

slm kızlar ben toparladım ve aranıza geldim....zaman herşeyin ilacıymış gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum..kızlar sizde güzel haberler verin daha güzel hissedelim hep beraber...

slm kızlar ben toparladım ve aranıza geldim....zaman herşeyin ilacıymış gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum..kızlar sizde güzel haberler verin daha güzel hissedelim hep beraber...

Kendini toparlamana çok sevindim canım inşallah Allah hayırlısı ile gönlündekini verir.:29:

Merhaba arkadaşlar, 7-8 sene önce dış gebelik problemi yaşadım ve ameliyet oldum kanalımın birini aldılar. Geçen sene over kist problemi yaşadım doktorum 12mm. kisti temizlerken bir yumurtalığımı aldı ve diğer kanalımın yapışkan olduğunu ve temizlediğini söyledi. 1,5 senedir çocuğum olmasını istediğimi belirttiğim halde acele etme olur gibi laflarla beni oyaladı. Ben de sonunda başka bir doktora gittim. Hormon ve kan testleri yaptı ve rahim filmi çekti. Rahim filmimin sonunda yarım rahim teşhisi koydu ve tek olan kanalımın da ilk ameliyatımda alındığını söyledi.Sadece tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabileceğimi söyledi internetten yaptığım araştırmalarda hamile kalan birkaç kişiye rastladım fakat onların da bebekleri fazla gelişemediğinden engelli olarak doğmuş. Kısacası yarım rahimle normal bir gebelik geçiren ve sağlıklı bir bebeği olan var mı?
merhaba ben de hamile kalamadığım için rahim filmi çektirmiştim ve yarım rahimliyim. şu anda 4,5 aylık hamileyim. 1 ay önce düşük ve erken doğumu engellemek için serklaj ameliyatı oldum. inşallah sağ salim bebeğime kavuşacağım.

merhaba ben de hamile kalamadığım için rahim filmi çektirmiştim ve yarım rahimliyim. şu anda 4,5 aylık hamileyim. 1 ay önce düşük ve erken doğumu engellemek için serklaj ameliyatı oldum. inşallah sağ salim bebeğime kavuşacağım.

inşallah allah gönlüne göre versin....serklajı nasıl yaptılar anestezi verdilermi?sonrasında riski varmı yda kanaman oldumu hiç akıntı falan.....umarım sağlıklı ve sıcacık bir hamilelik yaşarsın..

mrb arkadaşlar ben geldim :)

sitemiz ne kadar değişmiş alışmak lazım

ben alanyaya yerleştim istanbuldan tamamen ayrıldım işede başladım fakat tayinim evimden çok çok uzak bir okula oldu buda benim için büyük sıkıntı.

şimdiye kadar hiç okulda çalışmadım nep il ilçe müdürlüklerinde çalıştım şimdi okula atanınca şevkim çok kırıldı ilçeye gelebilmik için var gücümle uğraşıyıorum inşallah olur

bu arada oğlum 6 aylık oldu ve dişi çıktı çok yaramaz kucakçı hiç inmiyor beni canı sağolusun çok yoruyor daha işe başlar başlamaz hasta oldu kayınvalideye bırakıp alırken o kadarda dikkat etmeme rağmen üşüttü sesi kısıldı sanırım boğazıda ağrıyor allahtan ateşi yok

hepinizi çok özledim umarım iyi haberler vardır sizdende

inşallah allah gönlüne göre versin....serklajı nasıl yaptılar anestezi verdilermi?sonrasında riski varmı yda kanaman oldumu hiç akıntı falan.....umarım sağlıklı ve sıcacık bir hamilelik yaşarsın..
evet anestezi verdiler. 15 dakika sürdü. hemen kendime geldim zaten. serklajdan sonra biraz kanamam oldu sonrasında akıntım da oldu. Serklajda düşük tehlikesi oluyormuş ama emin eller yaparsa hiçbir sorun olmuyor. ben pamukkale ünv.de doçente yaptırdım ve çok memnun kaldım.

ben*de*uterus*bicornis*im.3*yıldır*hiç*gebelik*oluşmadı.ege*unıv*de*ameliyat*dediler*ve*kilolu*olduğum*için*zayıflamak*için*süre*verdiler.nisanda*inşallah.*:59:

ben*de*uterus*bicornis*im.3*yıldır*hiç*gebelik*oluşmadı.ege*unıv*de*ameliyat*dediler*ve*kilolu*olduğum*için*zayıflamak*için*süre*verdiler.nisanda*inşallah.*:59:

inşallah olur sen kkafanı rahat tut.bicornis normal yolla doğum bile yapa bilirsin genişlem sorunu olmaz...rejim yap kilolardan kurtul azimli ol ama herşey bebek için..canım allah kolaylık versin.

Back
X