canım böyle konuşup da ümidini yitirme sen böyle tüp bebek deyince benim de içim bi cızz etti.sen de adet düzensizliği falan var mı yada rahimde kist miyom vs..? bak hiçbir ilaç kullanmıyorsan soğan ve incir kürünü sende dene eğer rahim de problem varsa temizliği için önce soğan kürünü yapın diyorlar yumurta gelişimi için de birsonraki ay incir kürü. ve inan.eşine de keçiboynuzu kürü yap.ben de regl im şuan tam 30. günümde regl oldum yani benim hep düzenlidir. adetimin 4. günü başlicam klomene ve yan etkilerini azaltsın diye doğan kürü de içmeyi düşünüyorum.bilmiyorum kafam çok karışık geçen ay yumurta hareketi hiç olmadı bende biliyosun bakalım bu ay ne olucak merak ediyorum bu aydan ümidim var ama yine de bilemiyorum.biz 1 sene korunmadık madem sol yumurtalığım sağlam hiç mi yumurtlamıyorum kardeşim ben yaa :)) doktora sordum olmaz öyle şey sol tüpün sağlam ve gayet açık dedi. kadınlar her ay yumurtlamaz zaten dedi. ben de yumurtladığımı ama zayıf olduğunu düşünmeye başladım.yumurtluyorum ama çatlamıyor gibi düşünüyorum. bakalım gidicem 11. günümde ilacı kullanmadan daha çok heyecanlıyım işe yaricak mı diye.. adetim bitince incir kürüne mi başlasam ilaçlarla birlikte diye de düşünüyorum kararsızım. bende çok şükür miyom yada kist yok.yumurtlama sorunum var sanırım.
şimdi öyle bir yerdeyiz ki sorun tamamen bende gibi gözüküyor eşim de o yüzden spermiyogram ile ilgili hiçbirşey söylemiyor. şimdi söylersem hala bende problem varmış gibi göstermeye çalışıcaksın der mi acaba korkuyorum...aslında çok olgun ve anlayışlı biri ama ben biraz takıntılıyım yine ona taktın dicek

ama bende zaten yumurtlama problemi varsa onda da hareket yada sayı problemi işimiz daha zor olur. gittiğimde doktora bi danışıcam..Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...