biliyorum canım ben çok şükür hiçbir kötü tecrübe yaşamadan öğrendim durumumu ve şimdi ona göre temkinli davranarak gideceğiz Allahın izniyle 2 haftada bir gidicem kontrollere daha sık yani.Biliyomusun rahim sla doğru olduğu için yumurtalık da solda tüm belirtilerimi solda hissediyorum sağda hiç his yok.belim ağrıyor inanılmaz sol bacağıma ve sol kalçama vuruyor.kasıklarım batıro ayakta kalınca daha şimdiden
geç buldum erken kaybetmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bana beta hcg için kan verdim bu sabah sonucunu alıcam öğlenden sonra.inşallah keseyi görürüm tez zamanda ve kalp atışlarını duyarım.çok heyecanlıyım.çok mutluyum.ama biyandan da içim buruk hala kan sonucu almadan rahatlayamicam.
sakın umudunu kaybetme.doktor kontrolüne git.yumurta takibi yaptır.ona göre çatlatma iğnesi vurulup doğal yoldan dene.ben bir de incir suyu içtim yumurta gelişimi için.çok faydasını gördüm bitanecik yumurtam oluşmuştu ama bak işte Allahım izin verdi o döllendi bana bebişimi getiricek:) tabi daha kesin konuşamıyorum inşallah kanda güzel çıkar değerim.
demekki benim yumurtalarım büyümüyodu yada büyüyodu çatlamıyodu klomen ve alternatif tıpın faydasını gördüm tek yumurta yakalasak yeticek demişti zaten doktorum öyle de oldu.demekki yumurtlamam zayıfmış.Allahıma şükürler olsun bugünleri de gördüm ya darısı sizlerin başına sonucumu alınca hemen yazacağım.Benim için dua edin...
canım ara ara bakıyorum bu topıge cunku bende rahım anomalısı olanlardanım cok ama cok sevındım canım kesınlıkle allah tamamına erdırır ınsallah bende cıft rahımlıyım bır tane kaybım var sana bır sorum olacak canım cevaplaran sevınırım yumurta gelıstırıcı ılac olarak klomen turu bırsey kullandın herhalde bu ılacı kullanırken ıncır kurunu uygulamanın bır sakıncası yok degılmı