Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://forum1..................../unicorn_uterus_rahim_anomalileri-t859.html
hatırladım tabiki inşallah eşinin sonuçları güzel çıkar Allah hepimizin yardımcısı olsun linki yukarıya kopyaladım ilk sayfasından itibaren okumanı tavsiye ederim...
canım gözünaydın çok sevindim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah kaçıncı haftandasın cinsiyetleri ne zaman belli olucak Allah gönlüne göre verir inşallah ben de yarım rahimliyim doğuştan tek yumurtalığım ve tek tüpüm var rahim de normal bir rahimden daha küçük gebe kalsam bile her zaman erken doğum riskim var ve düşük tabiki.zaten ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı 31 mayıs da kürtaj oldum 8 haftalıktı kalbi durmuştu doktorlar rahmin durumundan kaynaklanmıyor bu tip rahim genelde erken doğuma sebep olur düşük artık çok normal karşılanıyor dediler ama işte insanın içi yanıyor yine de.bundan sonra ne yaşicaz bilemiyorum ben herşeye karşı hazırlıklı olmalıyız diye düşünüyorum dediğin gibi birgün tüp bebek merkezinin yolunu tutabiliriz yaşım daha 26 ama bana biraz bilgi verirmisin canım hangi tüp bebek merkezine gittin ssk ne kadarını karşılıyor karşılaması için önce kaç kere aşılama yaptırmak gerekiyor testler herşey ortalama ne kadara mal oluyor bilgi verirsen çok sevinirim...
tşk.ederim canım Allah razı olsun 8 haftam bitti canım cinsiyetleri henüz belli değil tabii ama hayırlsı olsun diyorum artık... çok çok geçmiş olsun canım sanada insan hem maddi hemde manevi yönden çok yıpranıyor bu süreçte zorlu yollardan geçiyoruz hepimiz inş. sende bebişine kavuşursun en kısa zamanda..
canım ben konya eurofertil tüp bebek merkezinde tedavi oldum ssk lıyım ama rapor çıkartmam için 2 aşılama yaptırmam gerekiyormuş bende 1 tane yaptırmıştım ikinci için hiç uğraşmadım rapor çıkartmadan tedavi oldum... ilaç ve hastane toplam 4.200 falan tuttu belkide daha azdır... yapılan bütün testler tahliller herşey merkezde yapıldı hiç para ödemedik canım (genetik testlerde dahil olmak üzere ) hem doktorumdan hem çalışanlardan çok ama çok memnunun halende görüşüyoruz hepsiyle çok iyiler...ilk denememde tuttu zaten Allahım hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu dualrım sizlerle
demek konyadasın ben de kocaeli deyim Allah herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi tüp bebek artık bir ticaret halini de aldı hem maddi hem manevş güvenmek çok zor ama sizin gönlünüze göre vermiş rabbim umarım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız...tek yumurta ikizi mi ?
merhaba arkadaşlar,
bende sizler gibi rahmimde problem oldugunu çok sonraları öğrendim kalp şeklindeydi rahmim ameliyat tedavi ilaç iğne derken en son aşılama dendi onuda denedik olmadı yeniden yapalım falan dedi dr.lar kabul etmedim anlamıştım normal yolla olmayacagını aşılamnında fayda etmeyecegini ama biraz geç farkına vardım sizler gibi çok zaman kaybettim üstelik maddi manevi yıprandık eşimle birlikte bu sene direk tüp bebek merkezine gittik hiç yapılmayan onca testler vardı hepsi yapıldı sonunda tüp bebek tedavisine başlandı. Çok şükür ilk denememizde hamile kaldım hemde ikiz bebek bekliyorum, yani diyecegim sizlere hiç vakit kaybetmeyin orda burda gezecegiz derken vakit su gibi akıp gidiyor hemen tüp bebek merkezine gidin bütün tetkikler yapılıyor orda ne var ne yok çıkıyor ortaya çokda iyi ilgi alakayla karşılaşıyosunuz maddi manevi yıpranmamış oluyosunuz.. benim 8 yılım gitti sizlerinde bu kadar gitmesin diye yazmak istedim arkadaşlar..
Bu mubarek günlerin hürmetine Allahım herkese nasip etsin kucaklarını boş bırakmasın inş....
...çok sevindirici bir haber... allahım hayırlısıyla kucağına almanıda sağlıklı büyütmenide nasip etsin.kesinlikle sana katılıyorum...vakit kaybedip yıpranmaya hiç gerek yok...
Dileklerine aynen katılıyorum...amin...
Rabbim yüzümüze baksın hayırlı haberlerle görüşmek üzere...
merhaba arkadaşlar ben de kısaca hikayemi anlatayım daha doğrusu yazmıştım ama hem topik hareketlensin hem de yeni gelen arkadaşlara da bilgi olsun.ben geçen sene hsg çektirdim ve bana uterus bicornis dediler sorun ameliyatla çözülür dediler.ben de üniversite hastanesine gittim lap ve hist. ameliyatı oldum ve bicornis değil septum olduğu ortaya çıktı ayrıca tüplerimin birinde tam tıkanıklık diğerinde hafif geçiş olduğu tespit edildi ve bunlar giderildi ancak 5 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım ve artık tüp bebek için yeni tetkikler yapmaya başlandı onları toplar toplamaz hastaneye vereceğim dosyama eklenecek ve tüp kararı için gün saymaya başlayacağız inşallah...Allahım herkesin yardımcısı olsun ve tez vakit bebişlerimize kavuşalım inşallah...amin..
merhaba arkadaşlar. ben sizi uzun zamandan beri takip ediyordum. İlk defa yazıyorum. ben 2,5 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim. sebebide hem 5 cm lik miyom olması hemde rahimde perde olması. bu nedenle de bir hafta önce açık miyom ameliyatı ve histereskopi yapıldı. Ameliyatların başarılı geçtiğini söyledi dr um. ancak bana daa daha önce uterus bikornis denmişti. şimdiki doktorum rahim filminden sonra perde olduğunu söyledi. ameliyatta da perdenin bayağı bir kalın olduğunu söyledi. ben bundan önce doktor kurbanı oldum inanın. o yüzden iyi bir dr bulmak gerekir. şimdi iyileşme sürecindeyim. dr um 3-4 ay sonra tekrar bebek düşünmeye başlayabileceğimizi söyledi. hepimize Allah yardım etsin ....
arkadaşlar sorum olcaktı size cvp verirseniz sevinirim ben kimyasal gebelik geçirdim ve arkasından tüp bebek yaptırım ama ilkinde tutmadı şimdi dondurulmuşlarım var ama ondan önce tutmama yada kimyasal gebelik geçirmiş olmam rahimde sorun olduğunu gösterirmi bana sulu ulturason yapılmadı sadece hsg çekildi soru çıkmadı acaba sulu ulturason yaptırmam gerekirmi teşekkürler
arkadaşlar sorum olcaktı size cvp verirseniz sevinirim ben kimyasal gebelik geçirdim ve arkasından tüp bebek yaptırım ama ilkinde tutmadı şimdi dondurulmuşlarım var ama ondan önce tutmama yada kimyasal gebelik geçirmiş olmam rahimde sorun olduğunu gösterirmi bana sulu ulturason yapılmadı sadece hsg çekildi soru çıkmadı acaba sulu ulturason yaptırmam gerekirmi teşekkürler