arkadaşlar bana unicorn uterus(yarım rahim ) teşhisi koydular etlik zübeyde hanımda aşılama tedavisi verdiler regl ol 3, gün gel dediler fakat ben o ay hamile kaldım 2yıl öncede hamile kalmıştım ve bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim gelişemiyormuş bu son düşüğümdede biyolojik yani yumurtlamanın son günü olduğunu söylediler keseyi göremeden değerlerim düştü .ve bu aşamalardan sonra bugün özel bir polikinliğe gittim ve bana oradaki uzm. doktor 'yaşın genç daha dene derim .ama senin sonun ya taşıyıcı anne bulman lazım yada evlatlık alman lazım olmayan rahminin yarısını yaratamayız bu allahtan dedi'tabi ben bunları duyunca yıkıldım .çok zor bir dönemdeyim birde bana bir uzman önerdi genetik üzerine araştırma yapıyormuş onada gittim hemen tabi iki gözüm iki çeşme bu arada oda bana bir çok şaçma ama kesin olmayan şey söyledi hepside tedavi değil araştırma konularıydı önerdiği en son şeyde 'rahmini dikeriz 'oldu ve ben ona şöyle bir soru sordum peki benim rahmimi dikerseniz saten bebek içeride gelişemiyor ve ölüyor dışarı atıyor kendini peki dikili rahimden kendini atamayan çocuk beni zehirlemiyecek mi veya bana zarar vermiyecek mi benim yorum ve mantığımla bana verdiği cevap şöle oldu'evet bu seferde öyle olucak'bu nasıl bir uzm. anlamadım ve ank. tekmiş öneren öyle dediarkadaşlar uzun oldu ama içimi ağlıyarak döktüm ben normal yoldan hamile kalbiliyorum fakat bebek düşüyor bu konuda deneyimi veya bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum
ya kaç kere okudum şaştım kaldım doktorlar nasıl böyle konuşabiliyor.yarım rahimli olupta bebeği olanlar var arkadaşım.ona bakarsan hamile olmayan bir kadının rahmi yumruk kadar bebek içerde nasıl büyüyor tabii ki rahim esniyor.bence sen üniversite ya da araştırma hastanesine git genetik faktörlerine bakılacaktır mutlaka.bir doktorun bilip bilmeden yok evlat edin yok taşıyıcı anne bul demesi tuhaf.üstelik ülkemizde taşıyıcı annelik diye birşey yok.bunu söyleyen doktor bile olamaz diyorum.sakın canını sıkma önce araştırılsın durumun.