Alıntı bride_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Önce ben başlıyayım, benim rahim yapım arkuat şeklinde, bunu hamile kalana kadar doktorlar her nedense farketmedi, neyse işte ben hamile kaldım kanamam oldu, detaylı bir inceleme sonunda rahmimin tam kalp şeklinde olduğu görüldü, ilk haftalar kanamam oldu, bebek bir tarafa yerleştiğinden diğer tarafta kanama görülüyordu, hep yattım 2,5 ay bir fiil yattım, sonra bebek ortaya doğru büyüdükçe kanama durdu. Fakat bu seferde rahim hassasiyetinden dolayı kasılmalarım başladı, yalancı doğum kasılmalarını ben taaa 4 aydan itibaren yaşadım, bir ara durdu sonra 5,5 ile 6,5 arası tavan yaptı...Şimdi iyi şimdi 7 aylığım...Bu kadar,
Doktorum ilk başlarda bu rahim şeklinin erken doğuma sebep olabileceğini yada ters doğum olabileceğini belirtmişti, şimdi ikisindende bahsetmiyor...
Tüm rahim kalplilere duyurulur, moralinizi bozmayın ben ki bu aya geldim sizde gelirsiniz, allah başka dert, hastalık vermesin yeterki...Ala sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin hepimize...
Merhaba ben de arkuat uterus rahim sekli varmis ama hafif dedi doktor ben de 10 gun once dusuk yaptim ve doktorum arkuat rahim seklinde oldugun icin dusuk yaptin dedi simdi ikinci hamilelige hazirliyorum kendime insallah ben de senin gibi sansli olurum ve hamileligimi senin gibi bu aya kadar gotururum senin icin cok sevindim sende deneyimleri bi paylasirmisin benimle cunku ayni rahim sekli varmis cevabi bekliyorum