evet aslında hamile kalabilmek de çok güzel ama sonu böyle olunca artık cesaretimde kırılıyor.çünkü 16.haftalıkken birini birinide 20 de sayılır kaybettim .böyle olunca sığmayıp düşüyor olabilir dedi doktorlar. çünkü o kadar tahlilden sonra yine de bişey bulamadılar. Yücel beye gitmek istiyorum ama ameliyat derse diye korkuyorum. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.sende ümidini kaybette yarım rahimli olup bebeği olan çok kişi var ben çok okudum Allah sana da nasip eder stres yapma.hamile kalmayı stres geciktirebiliyor...
rabbim yardım etsin gerçekten zor bir durum canım insan düşününce neler yaşıyoruz rabbim bizlere yardım etsin inşallah yüzümüzü güldürsün..gerçekten bende aynı endişeler var bir yandan hamile kalmak zor bir yandan kalırsak ne olacak bir sorun çıkacakmı diye düşünüyorum ama herşey kısmet..aslında en güzel örneği minik meleğim diye bir arkadaşla tanışmıştık forumda o da yarım rahimliydi ve hamile kalamıyordu ama umudunu yitirdiği bir anda hamile kalmış doğal yoldan ve bebeği 42. haftaya kadar taşımış hemde rahime dikiş bile attırmadan..yani aslında rabbim istedikten sonra ne olursa olsun oluyor demekki zamanı var diyorum..bak bizim tek tüpümüz var şans %50 ye düşüyor ama en azından o konuda çok şanslısın..inşallah bu sefer herşey yolunda gidecektir..çift rahimli olup da doğum yapan sağlıklı bebeklere çok fazla bayan var..yücel beye git bencede..çünkü bizim gibi hastalar çok var ama yinede çok da yok görünürde..yani bizim durumumuz özel olduğundan bir bilene gitmekte fayda var..ben şimdi yumurta takibi yaptırıyorum yakında bir hastanede ve ordaki dr um bile 'pahalı merkez ama sizin gibi hastalar da gitmek zorunda yücel beye ' dedi..birçok dr bu işin piri diye onu öneriyor..