Canım ben hamile değilim. Doktorum ameliyattan sonra artık hamile kalabileceğimi hatta bu ilaçmarı kullandırarak daha hızlı kalmamı sağlayabileceğini söyledi. Ama benim eşmin askerlik durumu var o yüzden beklemedeyiz.
Banada bir doktor düşük yapabilirsin ama deneyip görmek lazım eğer düşürürsen ameliyat olursun dedi. Ama ne yalan söyleyeyeyim göze alamadım düşüğü erken doğumu. Başka bir prof. a gittim. Onun ise bana dediği şey hamile kalabilirsin dedi. Ama hamilemi kalmak istiyorsun yoksa bebeğini doğurmakmı dedi. Ogün ameliyata kesin karar verdim ve oldum.
çok pardon canım ben yanlış anlamışım eşin askere gidecek demek umarım bir an önce gider ve gelir ve aileniz bir bebeklede tamamlanır ben ameliyata kendimi hazırlamıştım aslında ama doktorum ameliyatın bazı riskleride olduğunu ve şansımızı denememiz gerektiğini söyledi ama çok uzun denemeler yaparmıyım bilmiyorum eğer tedaviden sonuç alamazsam ameliyatı isticem sanırım bir an önce acaba bebeğim olacakmı düşüncesinde n kurtulmayı çok istiyorum sanada doktor klomen tarzı ilaçları kullanmanın faydalı alabileceğini söyledi sanırım yanlışmı anladım bilmiyorum ama sen korunuyosun galiba şu an en azından bu stres senden bir mütdet daha uzak ve umarım hiç beklemeden ilk aydan hamile kalırsın hayırlı bir zamanda konuşmak çok güzel geliyor paylaşımların için sağol
Şeniz:1hug: