Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hızlıca okudum yazılarınızı
herkes ii galiba
yenilerde var
herkese hoşgeldiniz diyorum
bride ii olmana çok sevindim
az kaldı sık dişini
kızlar giremiyorum inernete
evimde değilim
ne olur beni unutmeyın
veee size şaka gibi bir haber vereyim
kızlar tek yumurta ikizlerim var
ben nasıl taşıycam onları bilmem
bana duaa edin ne olur
ve beni unutmayın
arada giricem sayfamıza bakıcam
hepinizi çok öpüyoruuuuum[/QUOT
bu ne güzel bir haber çok tebrik ederim hayırlı olsun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş. bizede nasip eder inş. bizede dua et
Arkadaşlar haftaya laporoskopi olacağım dualarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar iyiyim henüz doğurmadım:)) dün akşam sancılarım sıklaştı artık dayanamadım doktoruma telefon açtım, hemen nst çektir dedi, çünkü kusmuştum kusmak iyi değilmiş, Kustuğumu söyleyince oda korktu, neyse hastaneye gittik benim sancılar kesildi...Eşimede söyleyemiyoum kesildi gel dönelim diye, neyse girdim nst ye sancı çıkmadı, ama o saate kadar yaklaşık 5 saat falan sancım vardı, hastanedeki ebe çok erken hazırlık sancısıda olamaz bu dedi susuz kalmış olabilirmişim, o tetiklermiş. Bir anlam veremediler, doktora cumartesi gidicem bugünde kasıklarımda sancı var ama artık doktoruda aramaya yüzüm yok, eşimde zaten daha hastaneye falan götürmez beni evde dinleniyorum işte, hepinize çok teşekkür ederim, ben ciddi anlamda korktum dün gece, eşimde yoktu onuda taa gölcükten çağırdım.Çok teşekkürler hepinize, inşallah zamanında gelir bebeğim...
Bebeğim arkadaş bende septum yoktu, kalp şeklinde benim rahmim ve hamileliğim boyunca sancı çektim rahim hep kasıldı, sende beni gör bak, basit bir ameliyatsa vazgeçme yaptır derim, hele bu ay bir geçsin, tuttuysa da kısmet böyle benim gibi sancılanıp durursun işte :))
arkadaşım üzülme hepimiz aynı duygulardayız birbirimize destek olup rahatlıyoruz sana doktor ne dedi tedavisi neymişmerhabalar arkadaşlar siteyi görünce benim de yanlız olmadığımı anladım çünkü benimde sorunum uterus agenezisi doğuştan gelişmemş bant şeklinde ve 3 yıllık evliyim hamile kalamıyorum üzülüyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş ne yapalım herkese slm
herkes ii galiba
yenilerde var
az kaldı sık dişini
evimde değilim
ne olur beni unutmeyın
bana duaa edin ne olur
ve beni unutmayın
hepinizi çok öpüyoruuuuum[/QUOT
bu ne güzel bir haber çok tebrik ederim hayırlı olsun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş. bizede nasip eder inş. bizede dua et
Ah canım ne güzel tek yumurta ikizlerin olacak inşallah..2 kat daha dikkatli olmalısın biliyorsun değil mi? Çalışma, evde otur hatta işde yapma, doktordan doktora dışarı çık, araba dışında bir vesaite binme, evdeyken genelde yatar pozisyonda dinlen, bol su iç, fazla ayakta kalma, arabaya bindiğinde kavis ve çukurlara dikkat etsinler, gerekirse uyarmaktan çekinme, ben taksicilerle yüz göz oldum artık :) bunlar benim tavsiyelerim bunları bende uyguluyorum...Rahim ağzını bu şekilde 9 ay koruyabilirsin, Gerekirse ailenin yanına git şu 8 ayı bu şekilde geçir, kolay gelsin arkadaşım :))
iyi olmana çok sevindim bride sağlıkla doğsun ve büyüsün inş. dün doktora gittim çatlama iğnesini vurdular bugün büyük gün ve bu hafta çok önemli 8. sonuç belli olacak doktora olmazsa ameliyat dedim ısrarla hayır diyor doktorumada güveniyor ve seviyorum ona alıştım ne yapıcam bilmiyorum canım dua et bana
herkes ii galiba
yenilerde var
az kaldı sık dişini
evimde değilim
ne olur beni unutmeyın
bana duaa edin ne olur
ve beni unutmayın
hepinizi çok öpüyoruuuuum
Arkadaşlar haftaya laporoskopi olacağım dualarınızı bekliyorum
kızlar dün çatlama iğnemi vuruldum bana çokkkkkkkkkkkk dua edin lütfennnnnnn çok korkuyorum ya hayal kırıklığından çok ümitlendim galiba
Canım inşallah sende hamile kalırsın ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Snuç ne olursa olsun üzülme sakın. Çalışmalara devam sen ve tüm arkadaşlar son sürat :) eşim sınıfını bir geçsede bende başlasam.
Belkide doktorun septumu çok derin görmüyordur, o yüzdende operasyonu 2. plana atıyordur.:uhm:İnşallah hayırlısı olur arkadaşım, umarım hepimiz bebklerimizi zamnaında ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Canım sen benden sabırsızsın :) İnşallah hayırlısı seni üzmeyecek ne ise o olur. Doktorun sanırım lişki saaitinide söylemiştir. Onla ilgili şeyle okudum duydum. Eğer olmadıysa eşin ilişkiden bir saat önce kahve yada alkollü bişeu alsın. Yataktan hemen kalkma yarım saat falan bekle ve sırt üstü ol . Aman yarabbi neler öğrenmişim :)