Rahim Anomalileri

Cnm sendlerde rahim anamolisimi var
Valla cnm bilmiyorum doktor hsg önermesi ztn hamile kaldım sukur bu bebeğim şimdilik ii diğer düsuklerim icin sağlıksız spermden kaynaklı dedi onun icin arastirilmadi

Cnm hamileliğin nasıl gidiyor ..bende bikornıs rahımliyim ,problemli değildir inşaminşam
şimdilik yolunda canım ama korkuyorum Allah nasip eder inş..ikizler çünkü korkum artıyor..seninki nasıl peki dikiş var mı kaç cm cıkıyor rahim boyun sen de operasyon geçiridn mi öncesinde

şimdilik yolunda canım ama korkuyorum Allah nasip eder inş..ikizler çünkü korkum artıyor..seninki nasıl peki dikiş var mı kaç cm cıkıyor rahim boyun sen de operasyon geçiridn mi öncesinde
Yok cnm rahim ağzım 3,5cm Dr gerek yok diyor ..B'nde bikornis rahimliyim ...ama bnm problemli ..yatıyorum paso
Ikizmi :)çok sevindim ya inş kazasız doğum yaparsın sağlıkla ..sen galiba serklajlısın değilmi

Yok cnm rahim ağzım 3,5cm Dr gerek yok diyor ..B'nde bikornis rahimliyim ...ama bnm problemli ..yatıyorum paso
Ikizmi :)çok sevindim ya inş kazasız doğum yaparsın sağlıkla ..sen galiba serklajlısın değilmi
bikornis yani t şekil mi oluyor yoksa yarım mı yat dedilerse yat canım benim de 3.8di ama 3.1 e düştü sonra hayırlısı olsun allah isterse her sey yolunda gider inş.

bikornis yani t şekil mi oluyor yoksa yarım mı yat dedilerse yat canım benim de 3.8di ama 3.1 e düştü sonra hayırlısı olsun allah isterse her sey yolunda gider inş.
Cnm y şeklinde ortadan ayrık iki rahim ama tam ayrık değil tam birleşmemiş ..yşekli..
Serklajlı değilsin ozaman sen ..sendemi yatıyorsun ,bn vc harıcı kalkmıyorum ..inş düşmez rahim uzunluğu ..
Şimdi 3,1se sıkıntı olmaz cnm ,35e kadar rahat durur inş

Cnm y şeklinde ortadan ayrık iki rahim ama tam ayrık değil tam birleşmemiş ..yşekli..
Serklajlı değilsin ozaman sen ..sendemi yatıyorsun ,bn vc harıcı kalkmıyorum ..inş düşmez rahim uzunluğu ..
Şimdi 3,1se sıkıntı olmaz cnm ,35e kadar rahat durur inş
i.nş.canım çalışıyorum ben hala doktorum engel bi durum yok dedi olursa uyarır ama 1ay sonra işi bırakıp dinlenmeyi planlıyorum dikiş yok ama iş arkadasım dikişle calışıyor su an doktorumuz aynı..hakkımızda hayırlısı olsun ..

bikornis rahimli olup hamile kalan arkadaşlar doğal yoldan mı hamile kaldınız yoksa aşılama yada tüp bebek mi yaptırdınız cevap verirseniz çok sevinirim.

İkizlere hamilesiniz sanırım. Peki doğal yolla ilaçsız mı gebe kaldınız? İnş. Bende öyle olurum.

arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz inşallah herşey yolundadır
İyi gidiyor cnm şimdilik ..ama 4aya kadar paso sıkıntıydı ,çok zordu ,çşimdide erken doğum ihtimali var ,ama şimdilik dediğim gibi iyiyim

benim durum biraz karışlk ama :) yazayim.1 yil 2 aylik evliydim gebe kalamiyordum.2014 ekim ayinda son adetimi gordum kasim 27de kan testiyle gebeligimi oyrendim 8 haftalikken ilk kez usgye girdim uterus bikornis ve bebegin sag boynuzda oldugi soylendi.krmdime gelrmedim bi sure zaten hassastim daha beter oldum 13 haftalikken usgde normal rahimli oldugum soylendi şimdiyredek 7 usg oldum bidaha oyle bişey demediler.şaşirdim kaldim ne kanama nede başka bişey yaşadim.bebegimde dönmş normal dogum yapicam inşallah.sakin umudunuzu kaybetmeyin ve Allaha siginin.

ben eylülde ameliyat olucaktım, tatilden döndüğümde bir süprizle karşılaştım evet hamileydim ve şuan 21.haftamdayım Allahım inşAllah devamını nasip eder...Doktorumu önceden ameliyat için kesinleştirmiştim şuan gebelik için aynı doktora gidiyorum ilk haftalarda çok korktuk geceleri telaşla uyandım, düşük riskim geçti fakat erken doğum olmaması için iğne vuruluyorum...benim rahmim ortadan tamamı ile bölünmüş şekilde bebeğim sağ tarafımda şuan...Allah isteyen herkesin bebeğini hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde kucağına almasını nasip eylesin benide içinden ayırmasın inş...
canım meraba bikaç sorum olacaktı size cevap verebilirmisiniz

buyur tatlim sorabilirsin
teşekkür ederim canım benim rahmimdede sorun var şuan gebeyim 17 haftalık çok korkuyorum bebeğimin kalbi duracak diye 2 defada boş gebelik yaşadım senin gebeliğin nasıl gidiyor benim bebeğimde sol tarafda bu aralar bu aralar mide bulantım bir aksilik olmasından çok korkuyorum yarın konrolüm var ne olur bana dua edin Allah evlat isteyen herkese nasip etsin banada inşallah

Back
X