Selam my daisy, ben ünikornis değilim ama başak bir forumda unikornis olan arkadaşlar tanıyorum, benin rahmimde perde vardı ve histeroskopi ameliyatı ile perde alındı, benim tüp bebek yaptırmamım sebebi eşimden kaynaklanıyor eşimin spermlerinde morfoloji sorunu vardı, yoksa sayı olarak aslında bir sorun yoktu. morfoloji aslında ciddi bir sorun çünkü spermin dna'sı başındadır ve bozuk dna'lı bir spermin yumurtayı döllemesi çok zor, bizde artık çok fazla beklemek istemedik ve tüp bebek'e başvurduk. unikornis olmak gebe kalmak için kesinlikle bir engel değil, gebe kaldıktan sonra çok dikkatli olmak gerekiyor sadece; çünkü rahim küçük olduğu için bebeği bir süre sonra taşımakta zorlanabiliyor ve genelikle rahim ağzını kapalı tutmak için 13. haftadan sonra serkalj uygulanıyor... benden sana tavsiye, öncelikle iyi bir hastanede tekrardan bir rahim filmi çektir, çünkü benim ilk rahim filmim çok kötü çekilmişti ve bana da laparoskopi önerilmişti daha sonra amerikan hast. tekrardan bir rahim filmi çektirdim ve septum (perde) ortaya çıktı...eğer eşinde sayı az ise, bence tüp bebek'e geçmeden önce aşılamayı deneyebilirsiniz.
beni ameliyat eden dr. unikornis rahimi olan çok bayan ameliyat ediyor ve rahimi az olsa bile histeroskopi yöntemiyle büyütüyor, kendisi istanbul'da istersen sana özelden bilgilerini verebilirim . iyi akşamlar