bence en iyisi önlemini almak..bunun aşısı var jerkese aşısını tavsieye ediyorum...3 dozdan oluşan biraz pahalı bir aşı...benim 3. doz ağustosta bitti 280 lira civarı sanıyorum şuanda...mutlaka doktorunuza başvurun....ve önelmizi alın...
Sn EvCadisi yapılması gerekeni yazmış zaten. Rahim ağzı kanserinden korunmanın tek yolu aşı olmak.
Her ne kadar bu aşı ilk başta pahalı gibi görünsede kanser tedavisiyle kıyaslandığında hiç de pahalı olmadığı ortaya çıkıyor.
Ayrıca aşının 3 dozu toplam altı ayda yapıldığı için maliyet altıya bölünüyor:)
Sn EvCadısı, Umarım tüm kadınlarımız sizinle aynı bilinç düzeyine ulaşırı.
Bu forumdaki bazı başlıklarda hala aşı yararlı mı / zararlı mı tartışmaları yapılırken sizin gibi bilinçli arkadaşlarımızın da olduğunu görmek inanın insanı çok mutlu ediyor.
Pinkflyd ve acelikerr çok teşekkür ederim..çok önemli bir aşı bence...herks olsun boshayallersmile
Doğru söze ne denir? Sadece alıntı yapılır ve alkışlanır.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bence de herkes rahim ağzı kanseri aşısı olmalı...
Sn EvCadısı, Jinekoloji başlığı altında da HPV ve rahim ağzı kanseri ise Gardasil isimli rahim ağzı kanseri aşısı epey tartışılıyor.
Umarım deneyimlerinizi ve bilgilertinizi orada da bizlerle paylaşırsınız.
bende rahim ağzı kanseriyim.tedavim daha yeni başlayacak.günlerdir ağlıyorum.ama nafile.evet kanserim ve sadece yenmek istiyorum bunu.ne olur hangi evrelerdn gececeğim paylaşın. o kdar köytüyüm ki şuan.mmorlim sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?