Rahim bilgeliğiyle hamile kalmış bir kadının hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lotus kadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
677
594
303
33
Hamile kalamayanlar,kalmak isteyenler, tüp bebekadayları ,kadın hastalıkları yaşayanlar ,sancılı adet yaşayanlar ruhsal yolculuğa çıkmak isteyen herkes bu grupta toplansın birbirimize şifa olmaya geliyoruz.

Rahim çakrası, rahim meditasyonu, rahim dansı hepsi bir arada. Rahmiyle konuşup tüp bebek ile hamile kalan bir kadının yolculuğu…

Bursadayım isterseniz yüzyüze isterseniz çalışmalar online da olucak. Çemberimiz büyüsün birbirimize yoldaş olalım istiyorum canım

kadınlar

Bol sohbetli, ağlamalı, kahkahalı, arınmalı ,şifalanmalı ve danslı seanslar

Instegram adresimde toplaşalım bekliyorum

Dm den hikayelerinizi paylaşabılırsınız buradanda yazabılırsınız

Instegram : …
Tiktok : ..

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu benim hikayem…
Ben bir evladını karnında bir evladını doğduktan bır hafta sonra kaybetmiş bir anneyim. Yıllardır çikolata kistiyle mücadele vermiş 3 kez amelıyat olmus ve iki tüpünü kaybetmiş cokkez tüp bebek denemiş bir kadın olarak karşınızdayim.Mücadelem hiç bitmicek sizlerle birkikte rahmimizle birlikte bu yolculuğa cıkalım.Defalarca küllerinden doğmuş bir kadın olarak hikayemi dinlemek isterseniz ve bu yolda benimle yürümek isterseniz kapım çiçeklerle size her daim açık canım kadınlar şifa rahmimizde umut rahmimizde.Biliyorum benim gibi susmuş biryerlerde saklanmış çok kadın var gelin bir olalım yaralarımızı saralım. Şimdi rahim bilgeliği adı altında bir eğitim alıyorum önce kendim için sonra sizler için uzun bir yola cıkmak istiyorum.Yolumuz çiçekler açsın ışıklar saçsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…