rahim boyu hakkında bilgi sahibi olan

• Konu Sahibi Konu Sahibi minikkelebekcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

minikkelebekcik

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim.bu hafta ilk defa rahim boyu ölçüldü.42,5 mm çıktı. yani düşük riskim olduğunu söyledi. acaba bu konuda bana detaylı bilgi verirmisiniz.

merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim.bu hafta ilk defa rahim boyu ölçüldü.42,5 mm çıktı. yani düşük riskim olduğunu söyledi. acaba bu konuda bana detaylı bilgi verirmisiniz.

nası yanı nasıl rahım boyu olculdu merak ettım
ultrasonlamı oluyorlar.yoksa alttan mı bakıyolarr

cnm evet rahim boyun iyi kafam karıştı arkadaş yazınca aklıma geldi doğru diyor 42.5 mm çok iyi 2,5 cm aşağısı sorun

Son düzenleme:

canım bu konuda özellikle rahim agzı yetmezliği bölümünden bilği alabilirsin.bende rahimagzı yetmezliği nedeniyle serkilaj uygulananlardanım.canım ikiz gebelik ve 24.hafatada olman göz önüne alındiğinda.rahim agzı boyun bence oldukca normal.2.5cm altına düşerse riskli durum olusuyor.sen içini ferah tut.

canım bu konuda özellikle rahim agzı yetmezliği bölümünden bilği alabilirsin.bende rahimagzı yetmezliği nedeniyle serkilaj uygulananlardanım.canım ikiz gebelik ve 24.hafatada olman göz önüne alındiğinda.rahim agzı boyun bence oldukca normal.2.5cm altına düşerse riskli durum olusuyor.sen içini ferah tut.

teşekkürler yaa kafam karıştı kızı korkutacaktım

canlarım cevaplar için teşekkürler. benim ult.ölçüldü. rahim ağzı uzunluğu yanlış yazdım sanırım:)ben görüntüleme merkezine gittim. orada ult. yapan drye dedimki benim rahim ağzı uzunluğunu ölçermisiniz. buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda sordum. o da tamam dedi. ölçtü biçti.. sana dikişfalan atıldımı dedi hayır dedim.bir sorunmu var dedim. oda dr sor dedi. ağzında geveledi. bende dr aradım. söyledim pzt gel bakalım dedi.

Rahim ağzı uzunluğu sadece vajinal ultrasonla mı ölçülüyor?:26:Eğer öyleyse benim şuana dek ölçülmedi,bu normal mi?:44:

Benim 19. Haftada 1.8 cm olculdu ve hunilesmem vardı, Allah'a sukur ki hiç kasilma ve kanamam olmadı bu haftaya kadar istirahatle geldim, serklajim yok. İkiz gebelik icin 3 ve üstü normal kabul ediliyorki senin bu durumda ölçümün cok cok iyi. Kendi dr'ununda bı kontrol etmesinde fayda var, mutlaka alttan ölçüm iste, en sağlıklı sonucu o veriyor.

Bu arada rahim agzi ölçümü daha önce konuyla ilgili sıkıntısı olmamış kisilerde 18 ila 20. Hafta arasında yapılıyor, duruma göre acil serklaj yapılabiliyor, en sağlıklı sonucun 12 ila 16 haftalar arasında tekil gebelikte yapılan serklajdan alındığı söyleniyor.

Back
X