Rahim boyu kısalığı

LadyDrn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
325
418
23
Merhaba hanımlar bir sorum olacaktı. 25 haftalık hamileyim dün kontrole gittiğimde doktorum ultrasonla rahim boyumu ölçtü ve tam sınırda 3.5 mm dedi progestana başladım . Erken doğum olma ihtimaline karşı. Böyle birşey yaşayıp normal zamanda sıkıntısız doğum yapan varmı çok moralim bozuk Allahım herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

canım geçmiş olsun bende üç ay boyunca progestan kullandım çok şükür herşey normal gidiyor sakın bozma moralini bebişin etkilenmesin

canım geçmiş olsun bende üç ay boyunca progestan kullandım çok şükür herşey normal gidiyor sakın bozma moralini bebişin etkilenmesin
Çok teşekkür ederim. Elimde olmadan düşünüyorum. Inşallah daha fazla kısalmaz

2.5 un altında olması tehlikeli dedi bana doktor onu bir araştır istersen

2.5 un altında olması tehlikeli dedi bana doktor onu bir araştır istersen
Aynen Doktorum açıkladı 2.5 Altında olması tehlikeliymiş hatta 2.5 altında olursa 3-5 gün içinde doğum oluyormuş normal Uzunluğu 4.5 mm miş benimki 3.5 da. Korkuyorum kısalmaya devam ederse diye progestana başlattı. Sizede de aynı sıkıntı mı vardı

Benim rahim ağzının olduğu yerde 11.,haftadan sonra ağrı olmaya başladı
O yüzden her gittiğimizde ölçüm yapıliyor 4 cm dedi 3.5 cm dedi alttan olctugundede 2.5 altı tehlikeli diyince umursamadim ben sıkıntı görse serkulaj önerir sonuçta

Bende ilaca başladım. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…