ben ilk tedavimde yaptırmıştım daha doğrusu yaptırmak zorunda kalmıştım polip tarzı temizlenmesi gereken birşeyler varmış rahimde doktorum yapmamız gerek ama üzülmeyin bunu yaparken rahimide çizeriz tutunma şansınız artar demişti bize kısmet olmadı çizdirsekte negatifi almıştık o zamanlar, ama şansını arttırıyor diyorlar
yumurta toplama gibi ayrıca kanaman filan olmuyor hani çizmek terimini büyütme kafanda takılır düşersin de elin kolun sıyrılır ya aynı o hesap biraz tahriş edip yaralıyorlar tabi uyanınca extra bir acı ağrı yada kanama olmuyor. rahim yaralanınca vucüt bir hormon salgılarmış onu tedavi etmek için işte bu salgılanan hormon tutunma şansınıda arttırıyormuş aynı zamanda ben yaptırmak zorunda kalmıştım daha ilk tedavimde ama doktorumun dediğine göre sürekli sebebsiz yere negatif alan insanlara yapılıyormuş. ben şuan hamileyim fakat bu çizdirme işlemi ilk transferdeydi ben 3. sünde hamiş kaldım. yara iyileşince etkisi kayboluyordur sanırım
Ben ilk tup bebekte hamile kaldım duşukle sonuçlandı ikincisi donmuşlarla denendi negatf oldu şimdi de doktorumla konuştuk hem rahim içine bakmş oluruz hemde şans artar diye duşunduk