arkadaslar sevgıler
bır konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var
ve sızlerden yorum beklıyorum lütfennnnnnnn
32 yasında 3 senelık evlı bır bayanım
3 senedır korunmamamıza ragmen bır kere bıle gebelık olusmadı
ve ıkıncı senemde doktora muayeneye gıttım bır takım tetkıkler yapıldı
kanda hormon genel muayene temız rahım fılmı cektırdım temız rahım patolojım temız yumurtlama ve catlama problemsız regl gunlerım duzenlı yanı hıc bır sorun yok
esımın testlerıde temız ve artık normal yollardan olmayacagına karar verdım asılama tup bebek artık o yöntemlere basvurucam yanlız
en son baska bır doktora gıttım bana rahım fılmımde rahım boyunun gırısının normale göre cok dar oldugunu belkı sebebın bu olabılcegını söyledı
bende ınternettekı fılmlerle kıyasladım ve gercekten ıncecık ip gıbı görunuyor
sızce böyle bır durum gebelıge engel olabılırmı
artıııı
bırde arkadasım asılama yaptırdı
onunda yumurtasının dış cevresındekı zarın cok kalın oldugunu spermın gecıs yapmasının mumkun olmadıgı söylenmıs
böyle bır sey olabılırmı bendedemı öyle sorun var acaba
geceklık payı varmı kızlar bu ıkı konuyla alakalı bıseyler bılıyor yada duydunuzmu
bır konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var
ve sızlerden yorum beklıyorum lütfennnnnnnn
32 yasında 3 senelık evlı bır bayanım
3 senedır korunmamamıza ragmen bır kere bıle gebelık olusmadı
ve ıkıncı senemde doktora muayeneye gıttım bır takım tetkıkler yapıldı
kanda hormon genel muayene temız rahım fılmı cektırdım temız rahım patolojım temız yumurtlama ve catlama problemsız regl gunlerım duzenlı yanı hıc bır sorun yok
esımın testlerıde temız ve artık normal yollardan olmayacagına karar verdım asılama tup bebek artık o yöntemlere basvurucam yanlız
en son baska bır doktora gıttım bana rahım fılmımde rahım boyunun gırısının normale göre cok dar oldugunu belkı sebebın bu olabılcegını söyledı
bende ınternettekı fılmlerle kıyasladım ve gercekten ıncecık ip gıbı görunuyor
sızce böyle bır durum gebelıge engel olabılırmı
artıııı
bırde arkadasım asılama yaptırdı
onunda yumurtasının dış cevresındekı zarın cok kalın oldugunu spermın gecıs yapmasının mumkun olmadıgı söylenmıs
böyle bır sey olabılırmı bendedemı öyle sorun var acaba
geceklık payı varmı kızlar bu ıkı konuyla alakalı bıseyler bılıyor yada duydunuzmu