Tüp Bebek Merkezleri RAHIM DINLENDIRME ŞART MI (TÜP BEBEK)

Üzüldüm valla. Peki yine bi tedavi görüyor musunuz. Yeniden tup bebeğe geçecek misiniz . Biraz kendinizi dinlendirin 1 2 ay sonra tekrar deneyin. Allah'tan ümit kesilmez. Olur bir gun
İnşâAllah olur canım 3 ay oldu kaybedeli bu ay tekrar kalan dondurulmuş embriyomuzla devam edicez hakkımızdan hayırlısı olsun

Iyiyim şükür canım bugün yumurtam toplanıldı ağrım sızım yok çok şükür rahat bi işlem oldu 15 yumurta toplanıldı çarşamba yada cumartesi transferim var InşAllah diğer kalanları da dondurtucam Allah nasip ederse. Çok iyiyim yani canım beni merak ettiğin için teşekkür ederim
Cnm nasilsin
Ne durumdasın merak ediyorum seni .

canım bende bahçecideyim transferim ertelendi benime rahim dinlendirme uygulanıyor bana da

Rahim dinlendirme yapilanlardanim.. vucuttan ignelerin ilaclarin etkisi giderse sansimin daha cok olacagini soylemisti doktorum. Vitamin almistim sadece o surede..1 ay bekledim transfer icin

Bende rahim dinledirmeli tedavi oldum daha önce negatif tedavilerimde rahim dinlendirme yapılmamıştı bahçecide tedavi oldum doktorum genetik önerdi rahim dinlendirme de yapılmış oldu Allaha şükür ilk denememde gebe kaldım

Bende rahim dinledirmeli tedavi oldum daha önce negatif tedavilerimde rahim dinlendirme yapılmamıştı bahçecide tedavi oldum doktorum genetik önerdi rahim dinlendirme de yapılmış oldu Allaha şükür ilk denememde gebe kaldım

Merhaba hangı bahcecıde oldunuz tedavıyı. Bahcecı ve memorıal arasında kararsızım da

Benbirdost Benbirdost merhaba üstünden çok zaman geçmiş ama transferiniz olumlu sonuçlandı mı acaba? Benimde 20 yumurtam toplandı 14 tanesi 5. Güne geldi 4 tane sağlıklı embriyomuz var pgt den. Transferim var önümüzdeki ay. Bana en yakın durumda olan siz olduğunuz için sormak istedim.

Benbirdost Benbirdost merhaba üstünden çok zaman geçmiş ama transferiniz olumlu sonuçlandı mı acaba? Benimde 20 yumurtam toplandı 14 tanesi 5. Güne geldi 4 tane sağlıklı embriyomuz var pgt den. Transferim var önümüzdeki ay. Bana en yakın durumda olan siz olduğunuz için sormak istedim.
Merhaba Merve 😊 msjınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Evet transferim olumlu sonuçlandı. Ve şuan ayağımda 1.5 yaşındaki kızımı sallıyorum 🤗 inşallah sizde şuan hamilesinizdir🤰

Merhaba Merve 😊 msjınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Evet transferim olumlu sonuçlandı. Ve şuan ayağımda 1.5 yaşındaki kızımı sallıyorum 🤗 inşallah sizde şuan hamilesinizdir🤰
Maşallah allah anneli babalı sağlıklı önür versin🙏🏻🙏🏻🧡 benimde transferim oldu ama tuttu mu bilmiyorum inşallah tutmuştur🥰☺️

Back
X