Rahim dinlendirme sürecinde hamilellik

annu

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
127
93
Merhaba herkese. Merak ettiğim bir şey var. Rahim dinlendirme diye adlandırılan süreçte doğal yolla hamile kalan var mı?

Bunu ben de merak ediyorum. Geçen ay yumurtalarim toplandi, tekrar yumurta oluşur mu bu ay? Hamilelik ihtimali var mıdır?
Eğer normalde ilaçsız şekilde yumurtalarınız zaten oluşuyorsa neden olmasın. Yumurtalar gelişip çatlayabilir hamile kalabilirsiniz✨

Eğer normalde ilaçsız şekilde yumurtalarınız zaten oluşuyorsa neden olmasın. Yumurtalar gelişip çatlayabilir hamile kalabilirsiniz✨
Normalde yumurtam oluşuyor ama çatlıyor mu bilmiyorum, yaşımdan dolayi bir yıldır olmadığı için direk tüp bebeğe yönlendirdi doktor, ben de istiyordum zaten. Ama yumurtam çatlıyor mu hiç takip etmedim. Doktor bana çatlamasa adetin düzenli olmaz demişti.

Normalde yumurtam oluşuyor ama çatlıyor mu bilmiyorum, yaşımdan dolayi bir yıldır olmadığı için direk tüp bebeğe yönlendirdi doktor, ben de istiyordum zaten. Ama yumurtam çatlıyor mu hiç takip etmedim. Doktor bana çatlamasa adetin düzenli olmaz demişti.
O zaman hem belirli büyüklüğe geliyor ve çatlıyor demektir. En hayırlı vakitte en hayırlı evlatlari nasip etsin size Rabbim🌼

Merhaba ben bu ay ikinci adetimi bekliyorum, adetimin de 13. Günü ama yumurtam oluşmamış? Neden olabilir? Geçen ay yumurtam toplanmıştı, bu ay geç mi olacak yumurtlama acaba? Sadece sol tüpte 10 mm lik yumurta var dedi doktor. Rahim dinlendirme yumurtlama olmuyor mu yoksa?

Merhaba ben bu ay ikinci adetimi bekliyorum, adetimin de 13. Günü ama yumurtam oluşmamış? Neden olabilir? Geçen ay yumurtam toplanmıştı, bu ay geç mi olacak yumurtlama acaba? Sadece sol tüpte 10 mm lik yumurta var dedi doktor. Rahim dinlendirme yumurtlama olmuyor mu yoksa?
Geç yumurtluyorsunuzdur herkes 14.gğnde yumurtlamaz. Bir öğrencimn velisi ikinci çocuk için tüp bebek yaptılar yumurtalar toplandı donduruldu. Sonraki adetle transfer edilecekti adet olmayınca test yapmış hamile şimdi

Geç yumurtluyorsunuzdur herkes 14.gğnde yumurtlamaz. Bir öğrencimn velisi ikinci çocuk için tüp bebek yaptılar yumurtalar toplandı donduruldu. Sonraki adetle transfer edilecekti adet olmayınca test yapmış hamile şimdi
Anladım çok teşekkür ederim. Bir kaç gün sonra ovulasyon testimi tekrarlayacagim bakalım

Aslında her gün aynı saatte yaparsanız yumurtlamayı kaçırmazsınız, mesela ben bazı aylar 17.günde yumurtlarken bazen 14. Bazen 19 oluyor. Bence her gün yapın ki yakalayın, sonra çatlama görünce yumurtlamadım sanırsınız 🥲
Yarın başlıyorum 😊 çünkü çok merak ediyorum opudan sonra yumurtlama döngüsü devam ediyor mu diye. Burda da yazacağım sonucu belki benim gibi merak eden birileri okur 😊

Kızlar bende transfer öncesi bekleme surecindeyim. Hani ovulasyon testi değilde bir gün arayla ilişki olsa nasıl olur. Ovulasyon testin de stres olmuyor musunuz?

Kızlar bende transfer öncesi bekleme surecindeyim. Hani ovulasyon testi değilde bir gün arayla ilişki olsa nasıl olur. Ovulasyon testin de stres olmuyor musunuz?
Bir gün ara ile ilişki daha garanti tabi ki ama yumurtlama sorunu olup olmadığını anlamak için düzenli ovuslasyon takibi yapma ihtiyacı duyuyor insan .

X