D duyguyuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 14 2 1 28 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz1412 #21 Chickennova .!.: Allahını seversen git doktora enfeksiyon ilerlerse başına iş alırsın. Kocan götürsün deliricem ya. Eczaneden biokadin al batikonun fitil versiyonu. At yatarken kalma ama wc ye felan git, ic camasirinin icine bez koy, koymazssn akar yataga leke olur. İcerideki enfeksyonu alır. Bana opudan sonra vermişlerdi. Genişletmek için tıkla... Merhaba 18+5 haftalık hamileyim biokadin verdi zarar verirmi
Chickennova .!.: Allahını seversen git doktora enfeksiyon ilerlerse başına iş alırsın. Kocan götürsün deliricem ya. Eczaneden biokadin al batikonun fitil versiyonu. At yatarken kalma ama wc ye felan git, ic camasirinin icine bez koy, koymazssn akar yataga leke olur. İcerideki enfeksyonu alır. Bana opudan sonra vermişlerdi. Genişletmek için tıkla... Merhaba 18+5 haftalık hamileyim biokadin verdi zarar verirmi
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.574 14.395 248 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Naz1412 #22 duyguyuu .!.: Merhaba 18+5 haftalık hamileyim biokadin verdi zarar verirmi Genişletmek için tıkla... Doktorun verdiğine göre kullabilirsin. Ben hamileliklerimde ilerleyen enfeksiyon yaşamadım. Biokadin çok iyidir.
duyguyuu .!.: Merhaba 18+5 haftalık hamileyim biokadin verdi zarar verirmi Genişletmek için tıkla... Doktorun verdiğine göre kullabilirsin. Ben hamileliklerimde ilerleyen enfeksiyon yaşamadım. Biokadin çok iyidir.