- 18 Şubat 2018
- 99
- 35
- 88
- 34
- Konu Sahibi Umutluanne32
-
Yine umut kesilmez inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız ama rahim kalınlaşması adetten önce başlar eğer gebelik varsa gebeliği rahimde tutabilmek için kalınlaşır eğer gebelik yoksa da adet olursunuz ve geri incelir bu her ay döngü bu sekildedir. Doktorum söylemişti.. yumurtlama tarihinizden itibaren 17. Günü sayıp tekrar test yapmanızı tavsiye ediyorumSelam kızlar adetim sadece 1 gün geçti bende mua oldum rahim duvarı 13 mm dedi kan istedi ama negatif çıktı bende üzüldüm sonucu sormadan doktora çıktım açıkçası sizce ilk defa bu kadar kalınken hamilelik olabilir mi değerim yükselebilir mi sizce çünkü doktor adetin çok gecikmemiş dedi
Bir daha mı kan vermeliyim sence canım peki olsa bile azda olsa çıkmazmıydı düşükte olsaYine umut kesilmez inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız ama rahim kalınlaşması adetten önce başlar eğer gebelik varsa gebeliği rahimde tutabilmek için kalınlaşır eğer gebelik yoksa da adet olursunuz ve geri incelir bu her ay döngü bu sekildedir. Doktorum söylemişti.. yumurtlama tarihinizden itibaren 17. Günü sayıp tekrar test yapmanızı tavsiye ediyorum
Birde tekrar söylermisiniz nasıl hesaplıyabilirim anlamadımYine umut kesilmez inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız ama rahim kalınlaşması adetten önce başlar eğer gebelik varsa gebeliği rahimde tutabilmek için kalınlaşır eğer gebelik yoksa da adet olursunuz ve geri incelir bu her ay döngü bu sekildedir. Doktorum söylemişti.. yumurtlama tarihinizden itibaren 17. Günü sayıp tekrar test yapmanızı tavsiye ediyorum
Erken bir dönemdesiniz Yumurtlama tarihiniz adetinize yakın dönemdeyse çıkmayabilir yumurtlama gununuzden itibaren sayın 17. Gün test yapın en doğru sonuç o zaman çıkacağı söyleniyor. Evde yapıp bakabilirsinizBir daha mı kan vermeliyim sence canım peki olsa bile azda olsa çıkmazmıydı düşükte olsa
Cumaya kadar bi bekleyin bakalım eğer olmazsanız tekrar bi test yapın inşallah beklediğiniz gibi bir sonuç alırsınızBen uygulama kullanıyorum uygulamada 5 Mart yumurtlama günü gözüküyor
Cumaya kadar bi bekleyin bakalım eğer olmazsanız tekrar bi test yapın inşallah beklediğiniz gibi bir sonuç alırsınızbu arada uygulamadaki yumurtlama donemlerinde değişiklik oluyor ovulasyon testiyle takip ederseniz daha doğru bulursunuz çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için
Umarım güzel olur olur ama benim 15 mm aynı şekilde adet gecikmesinden mua oldum 4 gün gecikti kan verdim negatif adet olursun artık yükselmez dedi doktorum sadece adet gecikmesi yaşıyorsun dedi hamilelik olabilmesi için 15 mm ve üzeri hamilelikten şüphelenilir ve kan verilirmiş ben verdim negatif adet bekliyorumSelam kızlar adetim sadece 1 gün geçti bende mua oldum rahim duvarı 13 mm dedi kan istedi ama negatif çıktı bende üzüldüm sonucu sormadan doktora çıktım açıkçası sizce ilk defa bu kadar kalınken hamilelik olabilir mi değerim yükselebilir mi sizce çünkü doktor adetin çok gecikmemiş dedi
Muhtemelen geç yumurtlama oldu oyüzden bu şekilde oldu diye düşünüyorum adet olabilirim yakında bende peki adet olamazsak ne olacakUmarım güzel olur olur ama benim 15 mm aynı şekilde adet gecikmesinden mua oldum 4 gün gecikti kan verdim negatif adet olursun artık yükselmez dedi doktorum sadece adet gecikmesi yaşıyorsun dedi hamilelik olabilmesi için 15 mm ve üzeri hamilelikten şüphelenilir ve kan verilirmiş ben verdim negatif adet bekliyorum
Bence adet oluruz ama geç olacak gibi ben hala olmadım bekliyorum bi hafta geciktikten sonra belki doktora danışırımMuhtemelen geç yumurtlama oldu oyüzden bu şekilde oldu diye düşünüyorum adet olabilirim yakında bende peki adet olamazsak ne olacak
Kaç gün gecikti canım başkaBence adet oluruz ama geç olacak gibi ben hala olmadım bekliyorum bi hafta geciktikten sonra belki doktora danışırım
Birde bel ağrım bacak ağrım mide bulantısı var oruç tuttum neredeyse kusuyordum akşamı zor ettim başka birşey var diye korkuyorum bendeBence adet oluruz ama geç olacak gibi ben hala olmadım bekliyorum bi hafta geciktikten sonra belki doktora danışırım
Benim adetten 1 gün sonra 15 mm di gebelik olabilr dedi kan istedi beta 53 çıkmıştıSelam kızlar adetim sadece 1 gün geçti bende mua oldum rahim duvarı 13 mm dedi kan istedi ama negatif çıktı bende üzüldüm sonucu sormadan doktora çıktım açıkçası sizce ilk defa bu kadar kalınken hamilelik olabilir mi değerim yükselebilir mi sizce çünkü doktor adetin çok gecikmemiş dedi
Valla bekliyorum bugün 2. Günüm gecikmemin dün 1. Günde 0,1 çıktı sonucu görünce üzüldüm doktora bile sormadım gidipBenim adetten 1 gün sonra 15 mm di gebelik olabilr dedi kan istedi beta 53 çıkmıştı
Bekle biraz daha belki geç döllenme olmuşturValla bekliyorum bugün 2. Günüm gecikmemin dün 1. Günde 0,1 çıktı sonucu görünce üzüldüm doktora bile sormadım gidip
Ay inşallah kuzum dua edelim birbirimize bu günlerde inşallahBekle biraz daha belki geç döllenme olmuştur
Allah hepimizine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallahAy inşallah kuzum dua edelim birbirimize bu günlerde inşallah
Amin canımAy inşallah kuzum dua edelim birbirimize bu günlerde inşallah
Geç döllenmedir biraz daha sabredip bekleyin adetiniz 4 5 gün falan gecikmiş olsun öyle kan verin tekrarValla bekliyorum bugün 2. Günüm gecikmemin dün 1. Günde 0,1 çıktı sonucu görünce üzüldüm doktora bile sormadım gidip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?