- Emoji Skoru
- 122
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi SariPapatyacik
-
Peyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan
Denicem inşallah teşekkür ederimPeyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan
Soracağım görüşmeye gittiğimde böyle şeylere pek sıcak bakmıyorlar kanıtlanmış değil diyegerci prp doktorunuzun onerebilecegi birsey
Dogal siklüs denemek yerine neden ilaçlı siklüs tercih etmiyor doktorunuz acabaBaşka tavsiyesi olan var mı ?
Doğal siklusla pozitifim var başka nedenle kürtaj oldum. İlaçlı denediğimizde de rahim duvarı değişmedi aynı kalınlıkta oldu. Önümüzdeki ay tekrar doğal deneyeceğiz olmazsa ilaçlıya dönecek tekrar.Dogal siklüs denemek yerine neden ilaçlı siklüs tercih etmiyor doktorunuz acaba
Eminim çok yorucu eminim çok yıpratıcı hepimiz yaşıyoruz dilerimmrahim kalınlığın istenilen seviyeye gelir ve pozitif haberini yazarsın hepimiz için hep dua ediyorum rabbim bizleri sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda yavrumuza kavuştursunDoğal siklusla pozitifim var başka nedenle kürtaj oldum. İlaçlı denediğimizde de rahim duvarı değişmedi aynı kalınlıkta oldu. Önümüzdeki ay tekrar doğal deneyeceğiz olmazsa ilaçlıya dönecek tekrar.
Ya bana aspirin verdiler çoğu kişi nar suyu içmeyin aspirin kullanırken diyor napacagımızıda şaşırdıknar suyu ve rahim masajı (internetten bulabilirsiniz)
Aspirinide duymuştum ama bana doktor hiç vermedi ilaçlı yaparken coraspin vermişti. Ne gibi sakıncası oluyormuş nar suyuyla. Aspirin ve coraspin farklı mıYa bana aspirin verdiler çoğu kişi nar suyu içmeyin aspirin kullanırken diyor napacagımızıda şaşırdık
Kanı iyice sulandırıyormuş artık nasıl bi farklılığı var bilmiyorumAspirinide duymuştum ama bana doktor hiç vermedi ilaçlı yaparken coraspin vermişti. Ne gibi sakıncası oluyormuş nar suyuyla. Aspirin ve coraspin farklı mı
o zaman rahim masajını mutlaka yap. kandulandırıcj etkisiyle iyice besler.Ya bana aspirin verdiler çoğu kişi nar suyu içmeyin aspirin kullanırken diyor napacagımızıda şaşırdık
Yaa çok teşekkür ederim transfere son 1 hafta oynamadığım kadar oryantal oynayacağımo zaman rahim masajını mutlaka yap. kandulandırıcj etkisiyle iyice besler.
veeee bomba tavsiyeyi veriyorum sana
oryantal yap. bol bol her fırsatta. hem moralin yerine gelir hem de doğru yapılan oryantal rahimi destekler
Merhaba. Benim de rahim geçirmiş olduğum kürtaj ve histeroskopilerden sonra bir miktar ince kalıyor 8 in üstüne çıkmadı son transferlerde ve negatif sonuçlandı. Sizin incelik yapısal mıydı yoksa geçirdiğiniz operasyon var mıydı? Bir de ben de içmek istiyorum nar suyunu ama transfer süreci devam ederken de içtiniz mi ilaçlarla sıkıntı olur mu acaba, bir de kendiniz mi sıktınız hazır mı aldınız?Benim de geneldd 7yi zor görüyordu. İki ay boyunca her gün bir bardak nar suyu içtim son transferde 9u geçtik, doktor bile şaşırdı
Ahududu yaprağı çayını nereden almıştınız her yerde yok sanırımPeyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?