Rahim duvarı dönük olup gebe kalanlar

Rahim duvarı dönük ve gebe kalanlar

Rahim tersliğini diyorsunuz sanırım benim sağa dönüktü hamile kaldım ve kalan çok bu engel değil gebe kalmaya

benim de rahmim geriye dönük ve sola yatıktı. özellikle altıma yastık koyup sola eğim verdim gebe kaldığım ay.

Rahim tersliğini diyorsunuz sanırım benim sağa dönüktü hamile kaldım ve kalan çok bu engel değil gebe kalmaya

Allah razı olsun cnm bnm cok üzülüyordum bende bu aralar arıyordum eski yaslı kadınlar ceviriyorlarmış diye bakalım Rabbim bizi sevindirsinn inş

cnm peki doktor bana sadece rahım duvarın donuk dedi baska da bısey demedı benım yapmam gereken bısey varmı cnm

peki tatlım bişey daha soracam senın herhangı bır sıkıntım varmıydı bende 2,5 senelık evliyim ıkı yıl olmak uzere korunmuyoruz tık yok arkadaşımm

Allah razı olsun cnm bnm cok üzülüyordum bende bu aralar arıyordum eski yaslı kadınlar ceviriyorlarmış diye bakalım Rabbim bizi sevindirsinn inş

sizinki tam arkaya dönük sanırım, ilişki pozisyonları var rahmi ters olanlara gebe kalmak için netten bakabilirsiniz, sakın çevirtmeye kalkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…