minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #1 Rahim duvarı dönük ve gebe kalanlar
minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 19 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #2 as86 .!.: Rahim duvarı dönük ve gebe kalanlar Genişletmek için tıkla... kımse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
as86 .!.: Rahim duvarı dönük ve gebe kalanlar Genişletmek için tıkla... kımse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nego Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 84.676 355.182 898 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #3 as86 .!.: Rahim duvarı dönük ve gebe kalanlar Genişletmek için tıkla... Rahim tersliğini diyorsunuz sanırım benim sağa dönüktü hamile kaldım ve kalan çok bu engel değil gebe kalmaya
as86 .!.: Rahim duvarı dönük ve gebe kalanlar Genişletmek için tıkla... Rahim tersliğini diyorsunuz sanırım benim sağa dönüktü hamile kaldım ve kalan çok bu engel değil gebe kalmaya
N nesdem prensesini buyutuyor:-) Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2012 6.813 517 198 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #4 benim de rahmim geriye dönük ve sola yatıktı. özellikle altıma yastık koyup sola eğim verdim gebe kaldığım ay.
benim de rahmim geriye dönük ve sola yatıktı. özellikle altıma yastık koyup sola eğim verdim gebe kaldığım ay.
minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #5 eflalim .!.: Rahim tersliğini diyorsunuz sanırım benim sağa dönüktü hamile kaldım ve kalan çok bu engel değil gebe kalmaya Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun cnm bnm cok üzülüyordum bende bu aralar arıyordum eski yaslı kadınlar ceviriyorlarmış diye bakalım Rabbim bizi sevindirsinn inş
eflalim .!.: Rahim tersliğini diyorsunuz sanırım benim sağa dönüktü hamile kaldım ve kalan çok bu engel değil gebe kalmaya Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun cnm bnm cok üzülüyordum bende bu aralar arıyordum eski yaslı kadınlar ceviriyorlarmış diye bakalım Rabbim bizi sevindirsinn inş
minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #6 nesdem .!.: benim de rahmim geriye dönük ve sola yatıktı. özellikle altıma yastık koyup sola eğim verdim gebe kaldığım ay. Genişletmek için tıkla... cnm peki doktor bana sadece rahım duvarın donuk dedi baska da bısey demedı benım yapmam gereken bısey varmı cnm
nesdem .!.: benim de rahmim geriye dönük ve sola yatıktı. özellikle altıma yastık koyup sola eğim verdim gebe kaldığım ay. Genişletmek için tıkla... cnm peki doktor bana sadece rahım duvarın donuk dedi baska da bısey demedı benım yapmam gereken bısey varmı cnm
minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #7 as86 .!.: cnm peki doktor bana sadece rahım duvarın donuk dedi baska da bısey demedı benım yapmam gereken bısey varmı cnm Genişletmek için tıkla... peki tatlım bişey daha soracam senın herhangı bır sıkıntım varmıydı bende 2,5 senelık evliyim ıkı yıl olmak uzere korunmuyoruz tık yok arkadaşımm
as86 .!.: cnm peki doktor bana sadece rahım duvarın donuk dedi baska da bısey demedı benım yapmam gereken bısey varmı cnm Genişletmek için tıkla... peki tatlım bişey daha soracam senın herhangı bır sıkıntım varmıydı bende 2,5 senelık evliyim ıkı yıl olmak uzere korunmuyoruz tık yok arkadaşımm
Nego Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 84.676 355.182 898 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #8 as86 .!.: Allah razı olsun cnm bnm cok üzülüyordum bende bu aralar arıyordum eski yaslı kadınlar ceviriyorlarmış diye bakalım Rabbim bizi sevindirsinn inş Genişletmek için tıkla... sizinki tam arkaya dönük sanırım, ilişki pozisyonları var rahmi ters olanlara gebe kalmak için netten bakabilirsiniz, sakın çevirtmeye kalkmayın
as86 .!.: Allah razı olsun cnm bnm cok üzülüyordum bende bu aralar arıyordum eski yaslı kadınlar ceviriyorlarmış diye bakalım Rabbim bizi sevindirsinn inş Genişletmek için tıkla... sizinki tam arkaya dönük sanırım, ilişki pozisyonları var rahmi ters olanlara gebe kalmak için netten bakabilirsiniz, sakın çevirtmeye kalkmayın
minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #9 eflalim .!.: sizinki tam arkaya dönük sanırım, ilişki pozisyonları var rahmi ters olanlara gebe kalmak için netten bakabilirsiniz, sakın çevirtmeye kalkmayın Genişletmek için tıkla... neden ki iyi olmaz mı
eflalim .!.: sizinki tam arkaya dönük sanırım, ilişki pozisyonları var rahmi ters olanlara gebe kalmak için netten bakabilirsiniz, sakın çevirtmeye kalkmayın Genişletmek için tıkla... neden ki iyi olmaz mı
Nego Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 84.676 355.182 898 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #10 as86 .!.: neden ki iyi olmaz mı Genişletmek için tıkla... riskli bir durum olur Allah korusun böyle şeylere gerek yok hamile kalabilirsiniz
as86 .!.: neden ki iyi olmaz mı Genişletmek için tıkla... riskli bir durum olur Allah korusun böyle şeylere gerek yok hamile kalabilirsiniz
minikdua Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 234 9 38 35 İstanbul 21 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikdua #11 eflalim .!.: riskli bir durum olur Allah korusun böyle şeylere gerek yok hamile kalabilirsiniz Genişletmek için tıkla... anladım bizde bi umut işte her yola baş vuruyoruzz
eflalim .!.: riskli bir durum olur Allah korusun böyle şeylere gerek yok hamile kalabilirsiniz Genişletmek için tıkla... anladım bizde bi umut işte her yola baş vuruyoruzz