Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kedini üzme bende öyle oldum ama kısmetin ötesinde yol yok bazen olmuyorsa bil ki hayırlısı böyleymiş demek gerek ama seni çok iyi anlıyorum yine hayal kırıklığı yine hüsran artık pes ediyorum ben bıraktım yani çabaladım olmadı yoruldum pisgoloji desen alt üst dua etmekten başka çare yok
Canım kedini üzme bende öyle oldum ama kısmetin ötesinde yol yok bazen olmuyorsa bil ki hayırlısı böyleymiş demek gerek ama seni çok iyi anlıyorum yine hayal kırıklığı yine hüsran artık pes ediyorum ben bıraktım yani çabaladım olmadı yoruldum pisgoloji desen alt üst dua etmekten başka çare yok
Evet ilk bi kaç gün harap ediyorum kendimi sonra toparlanıp bi hayır vardır diyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin elimden geleni yapmaya çalışıyorum sonrası Allahın takdiri