• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirdikten sonra gebe olan var mı

Malesef ben regl oldum yani rahim filmi sonrasi ilk deneme de hamile kalanları öğrenince çok heveslenmestim üzgünüm 😔
Canım kedini üzme bende öyle oldum ama kısmetin ötesinde yol yok bazen olmuyorsa bil ki hayırlısı böyleymiş demek gerek ama seni çok iyi anlıyorum yine hayal kırıklığı yine hüsran artık pes ediyorum ben bıraktım yani çabaladım olmadı yoruldum pisgoloji desen alt üst dua etmekten başka çare yok

Canım kedini üzme bende öyle oldum ama kısmetin ötesinde yol yok bazen olmuyorsa bil ki hayırlısı böyleymiş demek gerek ama seni çok iyi anlıyorum yine hayal kırıklığı yine hüsran artık pes ediyorum ben bıraktım yani çabaladım olmadı yoruldum pisgoloji desen alt üst dua etmekten başka çare yok
Evet ilk bi kaç gün harap ediyorum kendimi sonra toparlanıp bi hayır vardır diyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin elimden geleni yapmaya çalışıyorum sonrası Allahın takdiri

Back
X