Rahim duvarı inceliği lütfen yardım

papatya5571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
987
181
33
29
Kizlar bugün adetin 7. Günü doktora gittim rahim duvarim 3.5 mm çıktı ve doktor estrofem verdi onu kullanacagim famera kullandım sol da 11 mm sağda iki tane 9 mm yumurta gözüktü pazartesi yani 10. Gün tekrar çağırdı sizce kalınlaşır mi tekrardan ve yumurta büyür mü kafam karıştı

Tüp Bebek ya da aşılama mı görüyorsunuz rahim kalınlaşır merak etmeyin yumurta için iğne kullanıyor musunuz

Tüp Bebek ya da aşılama mı görüyorsunuz rahim kalınlaşır merak etmeyin yumurta için iğne kullanıyor musunuz
Yok hayır yumurta takibi yaptırıyorum adetin 2. Günü famera başladım beş gün kullandım bugün adetin 7. Günü 3.5 mm çıktı rahim şaşırdım doktor da estrofem verdi yumurtalar da solda 11 mm sağda 9 mm vardı büyür mü acaba ki

Oğluma hamile kalmadan önce aynı tedaviyi gördüm canım merak etme Allah nasip ederse gebelik oluyor

Oğluma hamile kalmadan önce aynı tedaviyi gördüm canım merak etme Allah nasip ederse gebelik oluyor
Orası öyle tabiki canım iki kaybim var malesef hiç çocuğum da yok kan pihtilasmasi çıktı tedaviye başladık tekrardan en azından olsa diye dua ediyoruz tabi herşey nasip öncelikle inşallah hayırlı haberler alırız büyür inşallah yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…