Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Stres, üzüntü de çok etkiliyor yumurtlama döngüsünü. Tabi incelemesine ekstra katkısı olmuş olabilir.. Ama benim yumurtlamamda sorun yok ona rağmen ince, rahim duvarıyla alakalı tek sorun.
Canım doktor bana stres yapmayacaksın, plates yapacaksın, bisiklet süreceksin dedi. Rahim duvarı inceliği için. Bir de nar yemek ya da suyunu içmek iyi geliyormuş
Canım doktor bana stres yapmayacaksın, plates yapacaksın, bisiklet süreceksin dedi. Rahim duvarı inceliği için. Bir de nar yemek ya da suyunu içmek iyi geliyormuş
Bu rahim inceliğine bir çözüm bulan var mı ben kafayı yemek üzereyim bir yılda 3 kere hamile kaldım biri dış gebelik ikisi düşük oldu t rahim ameliyatı oldum her şey düzelecek derken adet olmuyorum rahim duvarım 4.1 çıkıyor en fazla ben ne yapacağım ya
Bende de aynı sorun var nar suyundan soğan suyununu kadar kullandım faydası olmadı bu konuda kullanmadığım ilaç bile kalmadı eğer bu konuda bir yol bulursanız banada bildirin lütfen