Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke o an doktorunuza sorsaydınız. Birkaç gündür bu konuyu yazıyorsunuz buraya, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak hazır doktora gitmişken keşke ona sorsaydınız merak ettikleriniziKızlar ilk defa adetim gecikti 10 gun doktora gittim rahim duvarı incelmiş dedi bunun icin ne önerirsiniz ? Endişe etmeli miyim var mi bir tavsiyeniz![]()
Ben rahim inceliğini hiç sorduğumu hatırlamıyorum ona zaten sordum ama bitkisel şeyler önerirsiniz diye yazdım ben .Keşke o an doktorunuza sorsaydınız. Birkaç gündür bu konuyu yazıyorsunuz buraya, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak hazır doktora gitmişken keşke ona sorsaydınız merak ettikleriniziEn doğru bilgiyi o verirdi size.
![]()
Genel olarak şu 10 günlük gecikmeyi sordunuz ona istinaden söyledim. Hazır doktora gitmişken sorsaydınız diye. Doktorunuza sormuşsunuz neden bitkisel şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz ki, sağlık bu sonuçta. Doktorunuz gerekli bilgiyi vermiştir. Bitkisel şeyler tehlikeli olabilir. :/Ben rahim inceliğini hiç sorduğumu hatırlamıyorum ona zaten sordum ama bitkisel şeyler önerirsiniz diye yazdım ben .
Rahimde incelik gebeliğe engel oluyormus doktor demedi ama nette yazan kadınların bir çoğu dusuk yaşamış bende bundan korkuyorum ve endişeliyim östrojen hormonum dusukmus hormon baskilaniyormus belki burda östrojen yükselten bir sey olur veya iste Rahmi kalinlastiran yiyecekler içecekler olur onu yazarlar yardımcı olurlar diye yazdım ben yaşayan vardır illakiGenel olarak şu 10 günlük gecikmeyi sordunuz ona istinaden söyledim. Hazır doktora gitmişken sorsaydınız diye. Doktorunuza sormuşsunuz neden bitkisel şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz ki, sağlık bu sonuçta. Doktorunuz gerekli bilgiyi vermiştir. Bitkisel şeyler tehlikeli olabilir. :/
Yine de en iyisi doktora danışmak diye düşünüyorum. Birine iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir. Aklınıza takılan her şeyi doktorunuza danışmak daha iyi olur. Allah korusun daha kötü olabilir :/Rahimde incelik gebeliğe engel oluyormus doktor demedi ama nette yazan kadınların bir çoğu dusuk yaşamış bende bundan korkuyorum ve endişeliyim östrojen hormonum dusukmus hormon baskilaniyormus belki burda östrojen yükselten bir sey olur veya iste Rahmi kalinlastiran yiyecekler içecekler olur onu yazarlar yardımcı olurlar diye yazdım ben yaşayan vardır illaki
Teşekkür ediyorum yine de anlayışınız icin çok takıntılı ve panik bir insan olduğum icin gebeliğe engel olan her türlü sey canımı sıkıyor belki burada çoğu kişiyi bunaltıyorum sürekli sorarak bilemiyorum ama iste insan üzülüyor üzüntüsünden de kime ne soracağını ne yapacağını şaşırıyorYine de en iyisi doktora danışmak diye düşünüyorum. Birine iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir. Aklınıza takılan her şeyi doktorunuza danışmak daha iyi olur. Allah korusun daha kötü olabilir :/
Estağfurullah, hak veriyorum size ama sizin için en iyisi doktora danışmak :)Teşekkür ediyorum yine de anlayışınız icin çok takıntılı ve panik bir insan olduğum icin gebeliğe engel olan her türlü sey canımı sıkıyor belki burada çoğu kişiyi bunaltıyorum sürekli sorarak bilemiyorum ama iste insan üzülüyor üzüntüsünden de kime ne soracağını ne yapacağını şaşırıyor
Haklısınız sizde teşekkür ediyorumEstağfurullah, hak veriyorum size ama sizin için en iyisi doktora danışmak :)
Bu ay nar suyu ve saracoglunun terdavisini uyquladim.reglin 9cu gunu 7.3mm idi .Kızlar ilk defa adetim gecikti 10 gun doktora gittim rahim duvarı incelmiş dedi bunun icin ne önerirsiniz ? Endişe etmeli miyim var mi bir tavsiye
merhaba. Bendede o sorun var ilaclar ise yaramadi 3senedir. 6mm gecmiyordu .Kızlar ilk defa adetim gecikti 10 gun doktora gittim rahim duvarı incelmiş dedi bunun icin ne önerirsiniz ? Endişe etmeli miyim var mi bir tavsiyeniz![]()
Canim rahim duvarin şu an ince gorulse bile bu sizde rahim duvari inceligi var demek degil. Yumurtlama olmadiysa progesteron salgilanmaz ve rahim duvari kalinlaşmaz. Zaten adet olamama nedeni de o. Mesela benim yumurtlama olmayan ay adet gecikmesiyle rahim duvarim 5 mm. Adrtin 13cu gunu 12 mm civariydi. Siz en iyisi iyi bir takil yaptirin. Yumurta geliştigi sirada baktirin.Kızlar ilk defa adetim gecikti 10 gun doktora gittim rahim duvarı incelmiş dedi bunun icin ne önerirsiniz ? Endişe etmeli miyim var mi bir tavsiyeniz![]()
Canım bugun gittim sağlık ocağına yurt dışındayım hastane biraz uzak sağlık ocağındaki doktor baktı incelme yok dedi en son baktığında ince dediğinde de 7mm olarak not etmiş . Suan incelme falan yok adet olmadığın icin mi dedi yaklaştığı icin mi dedi tam fazla anlayamadım ama sukur ince olmadığını normal olduğunu söyledi bu benim içimi rahatlattıCanim rahim duvarin şu an ince gorulse bile bu sizde rahim duvari inceligi var demek degil. Yumurtlama olmadiysa progesteron salgilanmaz ve rahim duvari kalinlaşmaz. Zaten adet olamama nedeni de o. Mesela benim yumurtlama olmayan ay adet gecikmesiyle rahim duvarim 5 mm. Adrtin 13cu gunu 12 mm civariydi. Siz en iyisi iyi bir takil yaptirin. Yumurta geliştigi sirada baktirin.