Rahim duvarı kalınlaşmış

aromel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
159
20
68
İstanbul
Dr dediki ya adetin yaklaşmış ya da gebelik oluşuyor dedi yarın tam belli olcak buarada 21 günlük gecikmem var sizce hangisidir adet mi bebiş mi

Doktorun da söylediği gibi, gebelik için rahim duvarı kendini hazırlar ve kalınlaşır zaten...
Bunu yarınki vajinal muayenede de anlayamazsınız ki, kese bir anda oluşmaz çünkü, Beta HCG değeri ancak 1500 olunca vajinal ultrasonda görülebilir...
Bugün kan testi yapmadı mı doktorun Beta HCG?
Kan testi yapılmalıydı çünkü...

Yapmadı çünkü 15 gün önce yaptığında negatifti ve o günden beri eşim şehir dışında o yüzden istemedi doktor

Yapmadı çünkü 15 gün önce yaptığında negatifti ve o günden beri eşim şehir dışında o yüzden istemedi doktor

İyi de canım, 15 gün önceki tahlille şimdiki bir olur mu hiç? Belki o vakit geç döllenme olduğundan çıkmamıştır varsayımı ile tekrar yapmalıydı testini... Hadi yapmadı o sebeple, niye ikinci bir ihtimal olan gebelik olasılığından bahsediyor sana, neye dayanarak?
E o zaman yarın neye bakacak bu doktor???
Farklı bir bakış açısı var sanırım doktorunun
:44:

Kan verdim ama beta hcg ye deil diğer hormonlara bakılacak ben de bsy anlamadım valla ama doktorum iyidir güvenilirdir yarın adamakıllı sorucam sorularımı bi de acayip midem yanıyo bu bi belirti olabilirmi

Cevap yazdığın için de ayrıca çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…