- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
- Konu Sahibi Eliftugceyilnaz133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yumurta ile karıştırıyorsunuz. Rahim duvarı endometirum bebeğin tutunacağı yerdir.Merhaba cnm,benim bildigim kadariyla 18 mm ve uzeri olmasi gerekiyor.
Canım doktora gittiysen daha sağlıklı bilgi verir fakat benim en fazla 6.7mm olduğu halde gebelik oluşur dediler. Elbetteki doktorun görüşü önemli.Arkadaşlar rahim duavarim bu sekil 7.19 mm normal mi gebelik olma şansı var mi
Evet haklisin ben yumurtada kalmisimSiz yumurta ile karıştırıyorsunuz. Rahim duvarı endometirum bebeğin tutunacağı yerdir.
Estağfirullah olabilir ama konu sahibi olsaydım aşırı panik olurdumEvet haklisin ben yumurtada kalmisimben endimetrium olarak aklimda kalmis çok ozur dilerim.
7 üzeri olması yeterli gebelik içinArkadaşlar rahim duavarim bu sekil 7.19 mm normal mi gebelik olma şansı var mi
Benim adetim 2 gün geçti bugün baktırdım 7.19 gebelik olabilir mi yani7 üzeri olması yeterli gebelik için
Hadi ya panik olayım mi gebelik olabilir mi yaniEstağfirullah olabilir ama konu sahibi olsaydım aşırı panik olurdum![]()
Rahim kalınlığını olcturecegine kan verseydin ya madem adetinde gecmisBenim adetim 2 gün geçti bugün baktırdım 7.19 gebelik olabilir mi yani
Verdim doktor istemeyeckti de bn istedim sonucu bekliyomRahim kalınlığını olcturecegine kan verseydin ya madem adetinde gecmis
Hamile kalmak istemiyomusun senVerdim doktor istemeyeckti de bn istedim sonucu bekliyom
Hayir 8 olmasi gerekiyor.Merhaba cnm,benim bildigim kadariyla 18 mm ve uzeri olmasi gerekiyor.
Evet dogru,ben yumurtayla karistirmistim bir an,konunun başinda yazmistim,uyaran arkadaslar oldu sizin gibi sağolsunlarHayir 8 olmasi gerekiyor.
Estagfurullah uyarmak icin yazmadim. Ayni dert basimda oldugu icin biliyorum. Benimde 5mm min.8 mm olmasi gerekiyormus.Evet dogru,ben yumurtayla karistirmistim bir an,konunun başinda yazmistim,uyaran arkadaslar oldu sizin gibi sağolsunlar![]()
Merhaba benimde rahim yülsekliği 41.81 mm 1 hafta var adetime normal mi?Arkadaşlar rahim duavarim bu sekil 7.19 mm normal mi gebelik olma şansı var mi
Değil canm kalinlasma var gebelik olabilir miMerhaba benimde rahim yülsekliği 41.81 mm 1 hafta var adetime normal mi?
Bende şupheleniyorum canm 1 hafta var adetime bugun hafif lekelenmelerim oludu afedersin sadece sildikce peceteye geliyor dijital test yaptim cikmadiDeğil canm kalinlasma var gebelik olabilir mi
Daha erkn ama bir hafta cikmamasi normal peki kalınlığa neden baktirdinzBende şupheleniyorum canm 1 hafta var adetime bugun hafif lekelenmelerim oludu afedersin sadece sildikce peceteye geliyor dijital test yaptim cikmadi