Rahim duvarının 18mm kalınlaşması

Beta 64 iken alttan muayene etti bişey yok dedi kimyasal
Bende 64 ile öğrenmiştim rahim duvarı kalınlığı 22 diye hatırlıyorum, zaten o değerle hiç bişey gözükmez 1 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman da sadece keseyi görmüştüm bebeği göremedim , kimyasal diye söylemesi ne alakaymış bak ben 17 haftalık oldum bugün sakın moralini bozma bol dua et ve doktorunu değiştir canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değiştirdim bugün özele gittim mecburen ama sonuç iyi olduğunu söyledi doktor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değiştirdim bugün özele gittim mecburen ama sonuç iyi olduğunu söyledi doktor
Sakın moralini bozma canım hep iyi düşün, bana sağlık ocağı doktoru sonucu görünce hamile değilsin boşuna ümitlenme demişti bende buradaki arkadaşlara sormuştum herkes de hamilesin demişti. Nasıl bir his olduğunu çok iyi anlıyorum belirsizlik gibi ama kötü düşünme inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı

Amiiin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…