rahim filmi acil...!

aymuel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
392
2
96
Diğer
arkadaşlar ben geçen haftasonu film çektirdim.çekimden sonra doktor bir sorun olmadığını tüplerimin açık olduğunu söyledi.ancak hafta sonu olduğu için radyoloji uzmanı yokmuş.pazartesi gelip alın dediler.ben fazla umursamadım.bugün aradım doktor yarın ara ilacın dağılımına bakıcaz dedi.şimdi hala net belli değilmi? çok stres yapıyorum bilgisi olanlar cavaplarsa sevinirim bide bana fimden sonra bide bitane daha fim çektirdiler.normal karından.

doktorun acık dedıyse acıktır canım canını sıkma evet once rahım fılmını cekıolar aradan 15 20 dk sonrada karından normal fılm cekıolar bende cekıldım sukur benıkılerde acıktı ve cekıldıkten 1 ay sonra hamıle kaldım ıns senınde oyle olur hemen hamıle kalırsın

heeeeeee
öyle desene kuzum yaaaaaa bişey olmaz benim ikiside tıkalıydı sıvı gitmemişti
çok ağrım olmuştu açık ameliyat aldum açıldı tekrar çektirdim açık çıktı şmdi hamileyim 5sene sonra

Rahim filmi çekildikten sonra normal karın röntgeni çekiliyor. Benimkini erkesi gün çektiler. Doktorlar o normal filmde ilacın karın boşluğuna dağılmış olduğunu görmek istiyorlar. Eğer filminde böyle hareler, dalgalar varsa dağılmış demektir. ıhmal etme o filmi al mutlaka. Tüplerimizin ucu açık olmalı, yumurtalıklardan atılan yumurta tüplerin ucundaki saçsı doku tarafından yakalanıp tüpe çekiliyor, döllenme tüpte olup rahme iniyor. Tüpler tıkalıysa renkli sıvı karın boşluğuna yayılmaz, bu da tüpler yumurtayı yakalayamıyor demektir. Sizinki açıkmış, ama doktor ikinci filmle bu sonucu onaylamak istiyor. Rahim filminden sonraki 3 ay hamilelik ihtimali çok yüksek. Hayırlı olsun.

çok şükür rahim filmimde problem çıkmadı.sırada adetin 21. günü yapılan testlerim var.ondada sorun çıkmazsa hiç bir sorun yok demektir.

ben de çektirdim..Önce hsg çekiyorlar ertesi gün de ilaç dağılmış mı diye normal bir film daha çekiyorlar..

bendende doktorum rahım fılmı cektırmemı ısteyecek cok can acıtıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…