• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası ilk regl

piriwwi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Merhaba ilk defa geliyor um buraya 2bucuk senede evliyim rahim filmi cekildi rahim filmi sonrasında ilk kanamam yani regl günüm de çok koyu kahve rengini ped doldurmayan akıntı geldi geldi 3gün sürdü regl günümde olduğu için regl diye baz alsım o günü rahim filmi çektirip ilk adet kanaması yaşayan varmı böyle tüplerin acık rahim şekli falanda normal doktor gebeliği engel bi bulgu yok dedi

Kızlar yardımcı olsanıza biraz morel destek başınıza böyle olay geldımı hiç

Bende bu ay 13 ocakta çekindim canım regl gününde geldi ama 23 ocakta ped dolduran bi kahverengi kanamam oldu regl sanmıştım regl öncesi de kahve geldi baya bi ama her bünye bir değil düzen değişebilir diyolar içini ferah tut

Merhaba ilk defa geliyor um buraya 2bucuk senede evliyim rahim filmi cekildi rahim filmi sonrasında ilk kanamam yani regl günüm de çok koyu kahve rengini ped doldurmayan akıntı geldi geldi 3gün sürdü regl günümde olduğu için regl diye baz alsım o günü rahim filmi çektirip ilk adet kanaması yaşayan varmı böyle tüplerin acık rahim şekli falanda normal doktor gebeliği engel bi bulgu yok dedi
Canım ben varım ilk adetim oldum şöyle söyliyim sana ilk âdetin ilk günü çok koyu siyaha yakın kanamaların oldu dediğin gibi ikinci gün yani bire ikiye bağlayan gün gerçekten böyle kırmızı kanamalar oldu üçüncü gün böyle lekeli ama bir türlü bitmeyen ne yani biraz daha fazla feth isteyen leke şeklinde oldu dördüncü gün lekelendi bittim ama baktığında hani 1:30 gün falan dolu dolu kanadım hani daha az kanadım takılma ray filminden sonra İlkay biraz değişiklikler oluyormuş çünkü bunu herkes yaşadığı için söyledim ben de böyle bir şey yaşadım bir de böyle pütürlü pütürlü falan böyle tuhaf şeyler oldu bu ay

Umudunu kırmak istemem bir şey de demek istemem istersen kan ver verdin mi bilmiyorum ama bu hamile olmadığını söyleyebilir çünkü ilk zaman işte yani birkaç arkadaşın da var da koyu kanamam oldu ya dönmeden bitti 2.03 gün kanadım bitti diyenler falan da oldu o yüzden bu normal bir adet sayılıyor şöyle bir filmi çekildikten sonra da birazcık kanamamız lekelenmez oldu ya hani rahim duvarından akan onlarda sonuçta rahimin içinden aktı şimdi adet de oluyor oluyormuşuz gibi oluyor koyu oluyor yani orada kenarda pıhtılaşanlar dökülüyor anladın mı bir de zaten rahim filmi çekinirken biraz da kanadı yani biraz daha ona denk oluyor aslında biz baktığımızda diyoruz ki ya bu kanla hani çok akıyor mesela ne diyim sana iki su bardağı vardır falan diyoruz ama asla o kadar değil anam bir cc var öyle düşün yani yani o sana illaki bu ayki olduğun az ya da çok değildir yeterlidir belki rahim filmi çekildiği esnada daha çok aktı

Umudunu kırmak istemem bir şey de demek istemem istersen kan ver verdin mi bilmiyorum ama bu hamile olmadığını söyleyebilir çünkü ilk zaman işte yani birkaç arkadaşın da var da koyu kanamam oldu ya dönmeden bitti 2.03 gün kanadım bitti diyenler falan da oldu o yüzden bu normal bir adet sayılıyor şöyle bir filmi çekildikten sonra da birazcık kanamamız lekelenmez oldu ya hani rahim duvarından akan onlarda sonuçta rahimin içinden aktı şimdi adet de oluyor oluyormuşuz gibi oluyor koyu oluyor yani orada kenarda pıhtılaşanlar dökülüyor anladın mı bir de zaten rahim filmi çekinirken biraz da kanadı yani biraz daha ona denk oluyor aslında biz baktığımızda diyoruz ki ya bu kanla hani çok akıyor mesela ne diyim sana iki su bardağı vardır falan diyoruz ama asla o kadar değil anam bir cc var öyle düşün yani yani o sana illaki bu ayki olduğun az ya da çok değildir yeterlidir belki rahim filmi çekildiği esnada daha çok aktı
Evet rahim filmi cektrdiğim zaman az kanama yaşadım akınıtı baya yoğun du bende hatta şey demiştim içine verdikleri o ilaç falan herlade pek oralı olmadım normaldir diye

Evet rahim filmi cektrdiğim zaman az kanama yaşadım akınıtı baya yoğun du bende hatta şey demiştim içine verdikleri o ilaç falan herlade pek oralı olmadım normaldir diye
Evet zaten hem ilaç hem de kalıcı damarlar uyarıldığı için hem de o akıntı dediğin şey senin aynı zamanda kanama o da nereden geliyor rahimden geliyor o yüzden şunu bir kere kafandan çıkar bu ay niye böyle oldu deme diğer aylara bak bu ay zaten rahim çekildin rahim zaten hassas nasıl adet olacağını şaşırdı duvar

Evet zaten hem ilaç hem de kalıcı damarlar uyarıldığı için hem de o akıntı dediğin şey senin aynı zamanda kanama o da nereden geliyor rahimden geliyor o yüzden şunu bir kere kafandan çıkar bu ay niye böyle oldu deme diğer aylara bak bu ay zaten rahim çekildin rahim zaten hassas nasıl adet olacağını şaşırdı duvar
Hastaneye gidicem doktor çatlatma yapabiliriz dedi şu mübarek günlerin hürmetine Allah biliyor ya niyetimi bakalım ne olucak

Kızlar ben bugün rahim filmi sonrası ilk muayenemi oldum. sağ tüpüm tıkalıydı.
sol tüpte 14 yumurta gördü bugün. klomen hap yazdı yumurta takibine başladık kısaca

Canım benım çekildikten sonra 3 gün böyle kan gelmeyw debam etti bende ocakra çekildim üstüne reglim gününde geldi yani rahat bi şekilde oldum varsa tıkanıklık kanalların açılmış olablceğini düsünüyorum doktor banada sizin gibi açık bi engel yok dedi. moralini bozacak bi durum yok yani biraz rabiki farklılık olanılıyor yani kan gelmesi vs normal zararıda yok bana kalırsa bence yararı bile var kendini üsütme sıcak tut devamlı ayakkarını filan ben tutamadım idrar yolu enf oldum yani sadece simdi onla urğaşıylrm

Ben rahim röntgeni için balcalı hastanesine geldim ama dışarıdan hasta almıyorlarmış ne yapmam gerekiyor nereye nasıl gitmem gerekiyor adana'da yeniyim bi yer bilmiyorum ve bu süreç nasıl işleniyor onu da bilmiyorum kendimi yalnız ve kötü hissediyorum bu arada adetim dün bitti çekilir mi bilmiyorum 😞😞😞😞

Rahim filmimi devlet hastaneleri çekiyor mu
Sehir hastanesi?

Kızlar benim şuan adetimin ikinci günü araştırma hastanesinde rahim filmi çektirmek için adet bittikten 11 sonra anca randevu bulabildim. Bu durumu yaşayan var mı süreç nasıl ilerliyor ?

Back
X