- 26 Ağustos 2020
- 1.574
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Arkadaşlar merhaba anestezisiz bir şekilde rahim filmi çektiremedim doktor anestezi önerdi Spekulumu yerleştirerken bağırdım anestezi olarak çektirenler var mı ? Birşey hissediyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezili çektirmiştim bayılıyorsun canım bişey hissetmen mümkün deil yani uyudugunu varsay uyanıyorsun bitmişArkadaşlar merhaba anestezisiz bir şekilde rahim filmi çektiremedim doktor anestezi önerdi Spekulumu yerleştirerken bağırdım anestezi olarak çektirenler var mı ? Birşey hissediyor musunuz?
Vücut tepkime gösterir mi acaba korkuyla gideceğim içinAnestezili çektirmiştim bayılıyorsun canım bişey hissetmen mümkün deil yani uyudugunu varsay uyanıyorsun bitmiş
Nasıl bir tepki anlamadımVücut tepkime gösterir mi acaba korkuyla gideceğim için![]()
Ben normal muane olabiliyorum vajinismusum ama o spektrumlu şey beni mahvetti dedim çıkarın olmuyor yaniSanırım vajinismustun bu şekilde olup nasıl anestesize yeltendin iyi cesaret çünkü normal muayenede olamıyorlar spekulum normal muayeneden dah zor ben bile vajinismus olmadığım halde spekulumdan korkan biriyim
Ne bileyim bacaklarda oynama kendini itme gibiNasıl bir tepki anlamadım
Bence yenmeye çalış canım burda sayfaları var yenen çok kişi var korkulacak bişey deil doktora da gidebilirsin vajinismusla ilgilenen doktorlarda varBen normal muane olabiliyorum vajinismusum ama o spektrumlu şey beni mahvetti dedim çıkarın olmuyor yani
Canım bayılıyorsun diyorum nasıl oynatacaksın bacağınıNe bileyim bacaklarda oynama kendini itme gibi
Ayyy nasıl içimi rahattın anlatamam bazen vücut tepkime gösterir diye duymuştum yaaaCanım bayılıyorsun diyorum nasıl oynatacaksın bacağınıgeve uyuyup sabah uyandığında gece naptıgını biliyormusun öyle yani damardan ilaç veriyorlar ne olduğunu anlamadan gözlerin kapanıyor uyandığında odanda oluyorsun 3 defa anestezi almış biriyim öyle dediğin gibi bir ihtimal yok yani
![]()
Asla birşey hissetmiyorsun anestezide beni aldılar ameliyathanede pozisyonu verdiler ve bayılttılar asla dokunulmadı bile ben uyanıkken:) sonra odamda gözümü açtım zatenArkadaşlar merhaba anestezisiz bir şekilde rahim filmi çektiremedim doktor anestezi önerdi Spekulumu yerleştirerken bağırdım anestezi olarak çektirenler var mı ? Birşey hissediyor musunuz?
Ayyy nasıl içimi rahattın anlatamam bazen vücut tepkime gösterir diye duymuştum yaaahem o spektrum girdiğini anlamıyorum yani dimi
Ayyyy duymak istediğim şeyler o kadar canımı acıttı ki anlatamam ciyak ciyak bağırdım ya hiçbirşey hissetmek istemiyorumAsla birşey hissetmiyorsun anestezide beni aldılar ameliyathanede pozisyonu verdiler ve bayılttılar asla dokunulmadı bile ben uyanıkken:) sonra odamda gözümü açtım zatensonrasında bir iki gün çok hafif lekelenme çok az regl ağrısı gibi ağrı oldu o kadar. Zaten çok kısa süren bir işlem
Sizde mi rahim filmi çekilmiştiniz ya hiç mi bişey hissetmedinkız alemsin yok anlamıyorsun uyuyup uyanıyorsun
Sıfır his sıfırrAyyyy duymak istediğim şeyler o kadar canımı acıttı ki anlatamam ciyak ciyak bağırdım ya hiçbirşey hissetmek istemiyorum![]()
Yok canım anestezi alıyorsun ne hissedebilirsin neden inanmak istemiyorsun anlam veremedimSizde mi rahim filmi çekilmiştiniz ya hiç mi bişey hissetmedin![]()
Baya tedirgin olduğum için aslındaYok canım anestezi alıyorsun ne hissedebilirsin neden inanmak istemiyorsun anlam veremedim
Ayyy inşallahSıfır his sıfırrhatta anestezi uykusu o kadar güzel oluyor ki kendine geldiğinde bile biraz daha olsa da uyusam diyorsun öyle tatlı bir uyku hak vereceksin bana
![]()
Arkadaşlar merhaba anestezisiz bir şekilde rahim filmi çektiremedim doktor anestezi önerdi Spekulumu yerleştirerken bağırdım anestezi olarak çektirenler var mı ? Birşey hissediyor musunuz?
Canım sana tavsiyem anestizili çekilmen. Orada seni hazırlarken bile kendini kasıyorsun açıkçası ben yapamadım. Apar topar anestizili yer buldum hiç hissetmedim ama benim kanamam çok olmuş o yüzden tampon var bende yarın çıkaracaklar. Ama bende yeni teknolojik ürünler diyip gittiğim yoldan döndüm. Sonuç olarak o spekulumu sokmadan yapamıyorlar.merhaba bende hsg filmi çektireceğim miyomum var ve kanallarım açıkmı açık ise açılması için istedi doktor bende vajinismus durumunda müzdaribin doktorumun bana önerdiği merkezi aradım aneztizi ile istediği söyleedim aneztesi olmadan 7 bin anestezi ücreti 6 bin dediler ama biz yeni bir sisteme göre çekiyoruz asla rahim filmimde olan bir yanma durumu oluyormuş aneztezisiz çektirenler vajinismus olmasa bile sonrasında çok ağrı çekiyorlarmış bahsedilen yeni sisteme göre çektiren var mı acaba bir de vajinismus olan kişilere bir rıza metni imzalatıyorlarmuş bilginz olsun