M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #1 Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın Eklentiler D3A27B39-8D3F-4CED-938B-762B3FA4350F.webp 27,4 KB · Görüntüleme: 238
Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın
Z Zehraxxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.830 2.039 63 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #2 Manolya- .!.: Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın Genişletmek için tıkla... Echomar da mı cektirdiniz? bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye.
Manolya- .!.: Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın Genişletmek için tıkla... Echomar da mı cektirdiniz? bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye.
M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #3 kediannesi13 .!.: Echomar da cektirmissin bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye. Genişletmek için tıkla... Canım vallahi doktor temiz tüplerin açık falan diyince hiç bakmadım sonra kağıda bakınca fark ettim
kediannesi13 .!.: Echomar da cektirmissin bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye. Genişletmek için tıkla... Canım vallahi doktor temiz tüplerin açık falan diyince hiç bakmadım sonra kağıda bakınca fark ettim
M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #4 kediannesi13 .!.: Echomar da mı cektirdiniz? bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye. Genişletmek için tıkla... Canım seninki nasıl çıktı yorumladı mı cevat bey
kediannesi13 .!.: Echomar da mı cektirdiniz? bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye. Genişletmek için tıkla... Canım seninki nasıl çıktı yorumladı mı cevat bey
Z Zehraxxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.830 2.039 63 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #5 Hafif arkuat kalp şeklinde rahim demekmiş hafif olduğu için gebeliğe engel değil ama düşük olma ihtimali var demişti Cevat bey bana.
Hafif arkuat kalp şeklinde rahim demekmiş hafif olduğu için gebeliğe engel değil ama düşük olma ihtimali var demişti Cevat bey bana.
M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #6 kediannesi13 .!.: Hafif arkuat kalp şeklinde rahim demekmiş hafif olduğu için gebeliğe engel değil ama düşük olma ihtimali var demişti Cevat bey bana. Genişletmek için tıkla... Ben sormadım cevat hoca ya keşke sorsaydım ya arayıp sorim ben olmadı çok teşekkür ederim ama o diğeri ney onu anlamadım
kediannesi13 .!.: Hafif arkuat kalp şeklinde rahim demekmiş hafif olduğu için gebeliğe engel değil ama düşük olma ihtimali var demişti Cevat bey bana. Genişletmek için tıkla... Ben sormadım cevat hoca ya keşke sorsaydım ya arayıp sorim ben olmadı çok teşekkür ederim ama o diğeri ney onu anlamadım
Z Zehraxxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.830 2.039 63 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #7 Manolya- .!.: Ben sormadım cevat hoca ya keşke sorsaydım ya arayıp sorim ben olmadı çok teşekkür ederim ama o diğeri ney onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorum bende sadece Hafif arkuat yazıyordu
Manolya- .!.: Ben sormadım cevat hoca ya keşke sorsaydım ya arayıp sorim ben olmadı çok teşekkür ederim ama o diğeri ney onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorum bende sadece Hafif arkuat yazıyordu
M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #8 kediannesi13 .!.: Onu bende bilmiyorum bende sadece Hafif arkuat yazıyordu Genişletmek için tıkla... Yarın arayıp bilgi alıcam olmadı çok teşekkür ederim çok sağol
kediannesi13 .!.: Onu bende bilmiyorum bende sadece Hafif arkuat yazıyordu Genişletmek için tıkla... Yarın arayıp bilgi alıcam olmadı çok teşekkür ederim çok sağol
Z Zehraxxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.830 2.039 63 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #9 Manolya- .!.: Yarın arayıp bilgi alıcam olmadı çok teşekkür ederim çok sağol Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Manolya- .!.: Yarın arayıp bilgi alıcam olmadı çok teşekkür ederim çok sağol Genişletmek için tıkla... Rica ederim
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 6.975 4.599 123 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #10 Manolya- .!.: Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın Genişletmek için tıkla... Küçük brit ne demek bilmiyorum ama arkuat uterus bende de yazıyordu çok da önemli birşey değil doktorumun demesi Rahim şekli hafif kalp gibiymiş yani.
Manolya- .!.: Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın Genişletmek için tıkla... Küçük brit ne demek bilmiyorum ama arkuat uterus bende de yazıyordu çok da önemli birşey değil doktorumun demesi Rahim şekli hafif kalp gibiymiş yani.
M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #11 onbirmayis .!.: Küçük brit ne demek bilmiyorum ama arkuat uterus bende de yazıyordu çok da önemli birşey değil doktorumun demesi Rahim şekli hafif kalp gibiymiş yani. Genişletmek için tıkla... Anladım canım onu şimdi de diğeri kafamı karıştırdı inşallah kötü bir şey değildir yaaa kafam çok takıldı
onbirmayis .!.: Küçük brit ne demek bilmiyorum ama arkuat uterus bende de yazıyordu çok da önemli birşey değil doktorumun demesi Rahim şekli hafif kalp gibiymiş yani. Genişletmek için tıkla... Anladım canım onu şimdi de diğeri kafamı karıştırdı inşallah kötü bir şey değildir yaaa kafam çok takıldı
E Elins Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2021 41 16 38 29 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #12 Hanımlar hsg çekiminde uterus normalden küçük denildi gebe kalma da engel olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi
Hanımlar hsg çekiminde uterus normalden küçük denildi gebe kalma da engel olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi
M Manolya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 279 62 98 27 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Manolya- #13 Elins .!.: Hanımlar hsg çekiminde uterus normalden küçük denildi gebe kalma da engel olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi Genişletmek için tıkla... Ayyy canım inan hiç bilmiyorum kızlar bilgisi olan varsa arkadaşımızı aydınlatalım
Elins .!.: Hanımlar hsg çekiminde uterus normalden küçük denildi gebe kalma da engel olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi Genişletmek için tıkla... Ayyy canım inan hiç bilmiyorum kızlar bilgisi olan varsa arkadaşımızı aydınlatalım