evet tüplerde tıkanıklık varsa çok ağrı oluyormuş işlem sırasında2011 yılında anestezi almadan hsg filmi çektirdim ve bütün hastane inledi çığlıklarımdan.
Neden mi? Çünkü rahme verilen ilaç sol yumurtalığımda ki tıkanıklığı açtı.
Yani bilip bilmeden boş şeyler yazmayın. Kimsenin nazlandığı falanda yok ayrıca.
Bana regl sancısı kadar demişlerdi. düşünün açık yaraya tuz basmaktan beterdi yaşadığım sancı ağrı karışımı.
Üstelik film sonrası eve geldim ağrı kesici aldığım halde 3 saat daha ağrı çektim.
Kimse ay ben yapamam mantığıyla almıyor anesteziyi.
Ben herkese anesteziyi şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi travma yaşamaktan iyidir.
kesinlikle katılıyorum benimde çok ağrımıştı ama bana tıkanıklık yok demişti yani temiz çıktı. niye acıdı anlamadım ama hayatımda hissettiğim en büyük acıydı bi süre oturamadım falan Allahım kabus gibiydi hatırladıkça hissediyorum aynı şeyleri2011 yılında anestezi almadan hsg filmi çektirdim ve bütün hastane inledi çığlıklarımdan.
Neden mi? Çünkü rahme verilen ilaç sol yumurtalığımda ki tıkanıklığı açtı.
Yani bilip bilmeden boş şeyler yazmayın. Kimsenin nazlandığı falanda yok ayrıca.
Bana regl sancısı kadar demişlerdi. düşünün açık yaraya tuz basmaktan beterdi yaşadığım sancı ağrı karışımı.
Üstelik film sonrası eve geldim ağrı kesici aldığım halde 3 saat daha ağrı çektim.
Kimse ay ben yapamam mantığıyla almıyor anesteziyi.
Ben herkese anesteziyi şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi travma yaşamaktan iyidir.
Canim bende orda yaptirdim 10 agustosda ve hic bisi hissetmedim. Tabo psikolonik olarak baya titredim:)))Bende yaptıracagım echomar agrısızmış .. Sz nerede yaptırdınız...
sampiyon belkimmmmKadinlarin nazlanma metotlari bunlar zaten.gercekten agrisiz bir islem..buarada gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?