Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anestezi olmadan çekildim herhangi bir sorun çıkmaz merak etme ben hissetmedim ağrı sızı herhangi bir şekilde hisseden de elbette vardir kanama vs de olmadı Kasım 2020 de çekilmiştimKızlar merhabalar benim tekrarlayan düşüklerim var. Bu ay rahîm filmi çekilecek doktor klinikte çekeceği için anestezi almak istemedim fakat acısından korkuyorum. Anestezi almadan çekilenler varsa çok mu acıyor tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız benimle ?
Içime şu serptiniz sagolun herkes çok acıyor deyince korkmuştumBen anestezi olmadan çekildim herhangi bir sorun çıkmaz merak etme ben hissetmedim ağrı sızı herhangi bir şekilde hisseden de elbette vardir kanama vs de olmadı Kasım 2020 de çekilmiştim
Anestezi almadan cekildim bidaha mi asla. Sanirim tüplerde tıkanıklık vardı ilacın etkisi ile acildi o yüzden çok ciddi aci çektim. Bileydim vallahi özele gider anestezili cekilirdim. Aci hissetmeyenlerin muhtemelen tupleri açıktır.Kızlar merhabalar benim tekrarlayan düşüklerim var. Bu ay rahîm filmi çekilecek doktor klinikte çekeceği için anestezi almak istemedim fakat acısından korkuyorum. Anestezi almadan çekilenler varsa çok mu acıyor tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız benimle ?
Tamamen tüplerin tıkanıklığıyla doğru orantılı acı çekmek. Tüpler tıkanıksa çok acır açıksa hiç acımaz. Ben anestezi almadan çekildim çok basit bi işlemdi 5 dakika kadar sürdü ve bitti. Ama anestezi denilen şey yanlış olabilirim belki ama sedasyon dedikleri 10 dakikalık uyutan bişey. Yani öyle ameliyat narkozy gibi bişey değil bi uyuyacaksın 15 dakika sonra uyanmışsın işlem bitmiş. Bence anestezili çekil düşüklerin olmuş her ihtimale karşı. İnşallah temiz çıkar sende sağlıklı hamilelik geçirirsinKızlar merhabalar benim tekrarlayan düşüklerim var. Bu ay rahîm filmi çekilecek doktor klinikte çekeceği için anestezi almak istemedim fakat acısından korkuyorum. Anestezi almadan çekilenler varsa çok mu acıyor tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız benimle ?
Tüpümün birinde tıkanıklık mi, yapisiklik mi ne vardi, film çekmek için ilaç verdiklerinde açıldı. Doğrudur, o taraf acımişti.Anestezi almadan cekildim bidaha mi asla. Sanirim tüplerde tıkanıklık vardı ilacın etkisi ile acildi o yüzden çok ciddi aci çektim. Bileydim vallahi özele gider anestezili cekilirdim. Aci hissetmeyenlerin muhtemelen tupleri açıktır.
Hadi ya geçmiş olsunAnestezi almadan cekildim bidaha mi asla. Sanirim tüplerde tıkanıklık vardı ilacın etkisi ile acildi o yüzden çok ciddi aci çektim. Bileydim vallahi özele gider anestezili cekilirdim. Aci hissetmeyenlerin muhtemelen tupleri açıktır.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinTamamen tüplerin tıkanıklığıyla doğru orantılı acı çekmek. Tüpler tıkanıksa çok acır açıksa hiç acımaz. Ben anestezi almadan çekildim çok basit bi işlemdi 5 dakika kadar sürdü ve bitti. Ama anestezi denilen şey yanlış olabilirim belki ama sedasyon dedikleri 10 dakikalık uyutan bişey. Yani öyle ameliyat narkozy gibi bişey değil bi uyuyacaksın 15 dakika sonra uyanmışsın işlem bitmiş. Bence anestezili çekil düşüklerin olmuş her ihtimale karşı. İnşallah temiz çıkar sende sağlıklı hamilelik geçirirsin![]()
Olabilir belki aslında tıkanıklık olacağını sanmıyorum çünkü hamile kalabiliyorum ama hepsi kimyasal oluyor doktor daha çok rahimde anomali var mı diye bakmak istediTüpümün birinde tıkanıklık mı, yapışıklık mı ne vardı. O taraf daha cok agrimişti. Acildi ilaçla. Fakat yine olsam anasteziliye gerek duymazdim muhtemelen. Acı eşiği ile alakalı olabilir..
Anestezi degil ama o hafif uyku halinde olacaksin bir çok islemde yapiliyor mideye hortum atilincada 5 dk uyuyor hasta mesela acil cekmektense bnce çok mantikliHadi ya geçmiş olsunaslında ben özelde çekileceğim ama kendim almak istemedim
Günaydın, sağlıkla atlatıp bundan da kurutulursunuz inşallah. Çarşamba günü anestezi almadan çektirdim ben de. Kendi dr'um çekti, o sebeple güvenle ve rahat bir şekilde girdim işleme. İlaç verilirken ki süre dışında bir ağrı olmuyor. O ağrıyı o an çekip kurtuluyorsunuz kısa sürüyor zaten.İlki sedasyonla çekildi ve başarısız bir çekim olmuş doktorun beceriksizliğinden. Bugün anestezi olmadan çekilecek ve ciddi korkuyorum bende
Öncelikle size de çok geçmiş olsunGünaydın, sağlıkla atlatıp bundan da kurutulursunuz inşallah. Çarşamba günü anestezi almadan çektirdim ben de. Kendi dr'um çekti, o sebeple güvenle ve rahat bir şekilde girdim işleme. İlaç verilirken ki süre dışında bir ağrı olmuyor. O ağrıyı o an çekip kurtuluyorsunuz kısa sürüyor zaten.
Benim iki tüpüm de açık çıktı çok şükür, sizden de güzel sonuçlar alalım inşallah. Dr.unuza danışıp 1 saat öncesinde ağrı kesici alın. Benim dr.um 1 saat önce (20 dk aralıkla) 2 ağrı kesici içmemi önermişti. O şekilde içip girdim.
Korkmayın. derin nefes alıp verin, nefesinize odaklanırken işlemler yapılıp bitiyor daha rahat bir süreç geçirirsiniz. Yapılan işlemleri hissetmeye, anlamaya çalışmayın,sonu güzel olsun inşallah. Kendinize ve bedeninizin sınırlarına güvenin. Ben öyleydim.
Çok şükür açık çıkmış sizin de. Size de geçmişler olsun. Bitti gitti. Bir aşama daha kaydedildi. Güzel günler yakın olsun.Öncelikle size de çok geçmiş olsuntüplerim açık çıktı ama işlem sırasında mı açtılar bilmiyorum çünkü ciddi acım oldu. ama hepsi toplam 5 dk belki o kadar bile sürmedi. Dayanamıcam sandım ama dayanılıyor. İşlem öncesi ağrı kesici almıştım burda okuduklarım sayesinde o yüzden işlem sonrası ağrımda olmadı çok şükür. Biraz kanamam oldu sadece. Doktorum iyiydi gerçekten, her aşamada bilgilendirdi, destek verdi telkinleriyle psikolojik olarak. Çok şükür atlattım.
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim![]()
![]()
Çok şükür açık çıkmış sizin de. Size de geçmişler olsun. Bitti gitti. Bir aşama daha kaydedildi. Güzel günler yakın olsun.Benim de dr’um çok iyiydi. Gerçekten işlem yapan dr çok önemli.
![]()
Ahh, sizi öyle iyi anlıyorum ki. Biz de çok benzer şeyler yaşadık ama bizim tedavi süreci ile değil de , tedaviye karar verdiğimiz dönemlerde hep bambaşka aksilikler oldu. Her aksilikte yıkıldım, düştüm, inancımı yitirip kendimi çocuk konusuna kapattım. Ama bu defa kaç defa başarısız işlem olursa olsun bu beni yıldırmayacak. Çünkü önceki girişim aşamalarımda hep dünyevi sorunlar çıkıyordu ve yola başlayamıyorduk bile. Bu defa tedavi yolculuğuna başladım. Adım adım gidiyorum. Artık çoktan aksilikleri sürecimin içine dahil etmiyorum. Sanki bir büyülü çemberim var, süreci o çemberde geçiriyorum. Asla izin vermiyorum hiçbir dünyevi sorunun burayı etkilemesine. Daha pozitif, daha inançlıyım. Bu ay olmasa yarın olacak biliyorum.Evet tıpkı dediğiniz gibi bir aşama daha kaydedildiİlk adetten sonra aşılama için işlemler yapılır dedi doktorum. Bunu duymayı uzun zamandır bekliyordum , hep bi aksilik çıktı. Ama artık inanıyorum hepsinde varmış bi hayır. Mesela dün sıra bana geldiğinde alamayız steril set bitti dediler şaka gibiydi. Hastaneden çıktık ve eşime yok ben istemiyorum artık dedim. Daha öncede ilk randevumuz 1 hafta kala pandemiden dolayı iptal edilmişti, 1 rahim filmi çöp çıkmıştı. Hatta doktor senin tüplerin tıkalı rahmin küçük ya düşük yaparsın ya erken doğum falan demişti. O yüzden Bu artık bardağı taşıran son damla olmuştu. Arabaya bindik biraz yol gittik eve dönüyorduk artık ki yoldan döndürdüler gelin çekim yapılacak diye. Yalan değil çok çabuk kabul ettim ve belkide çocuğumun olmaması daha hayırlı dedim bu kadar olumsuzluktan sonra ama sanırım hepsi bi sınavdı diyorum şimdi.