• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler var mı?

geçen cuma kızkardeşimin rahim filmini çektirdik,filme gitmeden burda yazılanları okumuştuk birlikte we tirtir titriyoduk korkudan oraya gittiğimizde,kardeşimi içeri aldılar ben eşiyle dışarda bekledim ama felaket bir 10 dakika geçirdik, kardeşim gülerek çıktı abla hemen kk'ya yaz,acı falan yok diye sadece üç gün hafif bir kanaması oldu o kadar, kızlar sakın korkmayın kardeşimin ağrı eşiği çok düşüktür buna rağmen hiç zorluk yaşamadı

ben rahim filmini anestezi altında çektirdim.çok acı veriyormuş.anesteziden çıkınca hiç birşey hissetmiyorsun.sakın canlı canlı yaptırma.

bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim ve yazılanları okudukça karnıma ağrılar giriyor ne yapacağım bilmiyorum.ağrı kesici içip yaptırınca çok acımıyor diyorlar öyle yapan var mı?? dr um anesteziden söz etmedi galiba normal yapılcak.felaket korkuyorum :(((

bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim ve yazılanları okudukça karnıma ağrılar giriyor ne yapacağım bilmiyorum.ağrı kesici içip yaptırınca çok acımıyor diyorlar öyle yapan var mı?? dr um anesteziden söz etmedi galiba normal yapılcak.felaket korkuyorum :(((

ben yarın ağrıkesici ile yaptırcam sana sonucunu bildiririm.ama ben içmicem.novalgin iğne yapacaklar.şimdiden kendini yıpratma.hayırlı ramazanlara.s.

arkadaşlar merhaba.yorumlarınızı okuyorum.ben de 4 gün sonra hsg çektiricem.ama çok korkuyorum:((.dr'um normal muayene gibi geçer,anesteziye gerek yok dedi ama yine de çok tedirginim....:çok üzgünüm:

arkadaşlar merhaba.yorumlarınızı okuyorum.ben de 4 gün sonra hsg çektiricem.ama çok korkuyorum:((.dr'um normal muayene gibi geçer,anesteziye gerek yok dedi ama yine de çok tedirginim....:çok üzgünüm:

merhaba canım valla anesteziye gerek yok normal muayene gibi olucak demiş drun gözünü korkutmayı istemiyorum ama hiçte durum öyle değil düşünsene çoğu anesteziyle yaptırıyor bende normal çektirdim sadece yarım saat önce apranax ford iç dedi eve nasıl geldiğimi bilmiyorum şuurum resmen yarı açıktı en azından giderken yanında birilerini götür canım kötü bi gerçek ama açok acı veriyor

selam canım, ben de anestesi olmadan çektirdim. bende gitmeden önce apranax içtim. ama benim o kadar fena olmadı. çok şiddetli bir karın ağrısı, regl ağrısı gibi düşün. O sırada biraz canın yanıyo ama daha çok kuvvetli ağrıdan dolayı rahatsız oluyorsun. ama hızlı bir işlem. çok uzun sürmediği için katlanılamaz değil. anestesi de çok iyi bir şey değil sonuçta. yumurta toplanırken mecbren alıyorsun anestesi. bence ağrıya biraz dayanırım dersen anestesiye çok da gerek yok.

ben çok korktuğum için çok az bir anestezi ile 5-10 dakika da çektirdim uyandığımda hiç ağrım sızım yoktu bir kaç gün kanama az az oldu kafana takma herkesin ağrı eşiği farklı kimilerinde çok acıyor kimilerinde çok az ben yumurta toplamadan da çok korkuyordum ama o kadar rahat oldu ki ne zaman canım yanacak diye beklerken işlem bitti yani gözünde büyüttüğün kadar acı yaşamyrsn hsg öyledir eminim

ben rahim film 2 kere çektirmek zorunda kaldım.ilkinde çok fazla acı hissetmedim ve kısa sürdü.aradan 1.5 sene geçmiş tekrar çekmemiz lazım dedi dr.ama ikincisinde çok acı çektim ve uzun sürdü yerimden kalktığımda tansiyonum düşmüştü eve nasıl geldim bilmiyorum.bence çeken dr.çok etkisi var.ilkinde biraz kanamam olmuştu ama ağrı kesiciye gerek duymamıştım.ama ikincisinde kaç tane içtim bilmiyorum.

kotyora senden aşılama yapmadan önce rahim filmi neden çekmediler canım ben onu anlamadım senin eğer kanallarında tkanıklık varsa yaptırdıgın o aşılama boşu boşuna işlem oluyo bundan haberin varmı bilmiyorum ama tüp bebekte kanalların tıkalı olması önemli degil onun için sadeceilaçla rahmin içine baktır rahimde sorun varmı diye ondan sonra tüpse tüp yaptır birde sana tüp bebek dok mu dedi rahim filmi gerekiyo diye merak ettim yazarmısın

kızlar ben tarihe bakmadan kotyoraya mesaj atmısım kusura bakmayın yanlışlık oldu bu arada kotroya hangi aşamadasın merak ettim

kızlar bana hsg çekilmedi hiç ya , 2.denememi yaptırcam nedne gerek duymadı acaba doktorum

bende 15 gün önce çekildim.film çekiminden önce ağrı kesici aldım ve anestezisiz çekildi hiç yaşamadığım bi acıydı ama kısa süreliydi bebiş için herşeye değer.az kanamam oldu sonuç temiz çıktı allaha şükür.korkmaya panik yapmaya gerek yok 1-2 dk lık şiddetli bir ağrı o kadar.şimdi pazartesi tüp bebeğe başlıyorum

bende çektirmiştim neyse bişey çıkmamıştı. hiç anestezili yapmaya gerek yok.benden önce çıkan baygın bişekilde çıkmıştı korktum nasıl yani bendemi böyle olucam diye dr um hiç korkma çok kısa süreli bi kasılma bi acı olucak hiç öyle anesteziye gerek yok dedi.gerçektende çok rahat bi şeklde evime döndüm işime baktım.

Ağrı insandan insana değişiyor arkadaşlar.tüpler tıkanıksa özellikle ağrı fazla oluyo.ben de insanım ve canım çok yandı.bunu korkutmak olarak algılamayın,hazırlıklı olun diye söylüyorum.

:utangac:Evet kesinlikle insandan insana değişiyor, Ama çok kolay bir işlem değil. Kim olursa olsun eminim o masada min.15dk hatta 20 25dk durmak zaten insanı yoruyor ve tedirign oluyor. İ olarak sinek sokması yada sanırım arı sokması daha doğru olacak enjektörün yerleştirilmesini hissediyorsunuz sonra ilaç verildikçe hafif yanma ve ağrı duyuyorsunuz. ve sonra arkadaşımında bahsettiği gibi eğer tüplerden birinde bile bir miktar tıkanıklık varsa biraz daha fazla basınçla tıkanıklık açılıyor. O esnada şunu düşünün karnınıza şiddetli bir tekme atılmış gibi oluyor. Kimsenin gözünü korkutmak değil bilgi olsun diye anlatıyorum ben geçen c.tesi çektirdim. size tek tavsiyem eğer anestesi uygulanmayacak ise, mutlaka bir kaç saat önce hafif bir sakinleştirici yada kas gevşetici için.Ve kesinlikle yanlız gitmeyin.İtiraf ediyorum benimde canım çok yandı. :çok üzgünüm: ama herşey :emir_bebek: için :CüvCüv: ben başardım herkese geçmiş olsuna.s.

:nazar::nazar:benim rahim filmi maceram da çok iyi geçmemişti,anestezi uygulanmadığı için çok acı çektim,üstelik sağ tüp tıkalı olduğundan 3 kere denendi ve sonuç olumsuz yani tüp açılmadı..sfisfisfi sonrasında ağrım oldu adet sancısı gibi bi süre...ama filmi çektirmeden önce bi ağrı kesici içmiştim bu yüzden çok uzun sürmedi ağrısı...size de ağrı kesici öneririm
şimdi tüp bebek tedavisiyle pozitif sonuç aldık çok şükür...:hooray::nazar::nazar::nazar:
umarım böyle devam eder...

arkadaşlar yere göre değişiyo bu, ben ilk rahim filmi çektirdiğimde masadan fırlamıştım o dereceydi yani ve film çekilemedi bir ay ertelendi sonraki ayda anestezi ile çektirmiştim. ve aradan bi kaç yıl geçti doktorum benden tekrar istedi bu rahim filmini, bende başka bi yere gittim korkarak,bana korkacak bişey olmadığını söylediler,tabi ben inanmadım pek çünki o acıları ben yaşamıştım,neyse artık dayanıcam dedim ve çektirdim,ve kendim bile inanamadım.hiç acı sızı olmadı yani yerden yere değişiyomuş onu anladım..

ben anestezili çektirdiğim halde ağlayarak uyandım acıdan ölüyodum doktoruma yalvarmıştım ağrı kesici iğne vurun bana diye ağrımıyo diyenlere inanmıyorum etrafımda birçok kişi çektirdi ve ağrıdığını söyledi

Back
X