Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirenler???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pussuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
392
604
23
Merhaba bi senedir evliyiz ve henüz çocuğumuz olmadi kadın doğum doktoruma gittim ve ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi gerekli tahliller yapıldı ve bi kaç gün sonra da rahim filmi cekilmem gerektiğini söyledi anestezi uygulanarak ama ben korkuyorum biraz araştırdım bazıları çok ağrılı bazıları hiçbi şey hissetmedim diyorlar yasayanlariniz nasıl bi süreç neler hissediyorsunuz ve sonraki bi kaç gün nasıl oluyor tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum 😊

Merhaba bi senedir evliyiz ve henüz çocuğumuz olmadi kadın doğum doktoruma gittim ve ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi gerekli tahliller yapıldı ve bi kaç gün sonra da rahim filmi cekilmem gerektiğini söyledi anestezi uygulanarak ama ben korkuyorum biraz araştırdım bazıları çok ağrılı bazıları hiçbi şey hissetmedim diyorlar yasayanlariniz nasıl bi süreç neler hissediyorsunuz ve sonraki bi kaç gün nasıl oluyor tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum 😊
Bende anestezi li oldum anestezi etkisi geçince ağrı oldu ama ağrı kesici yapınca geçti fazla da kanamam olmadı korkacak bişey yok canım

Eşinize de ilk baktirın rahim filmi cok yayarlı bir sey değil gerçi cektirdikten sonra hemen hamile aklanalr da var ama 🙂 benim de duydugum kadariyla basit biseymis korkmayin

Merhaba bendesizin gibi korkuyordum ve anestezili oldum sadece ayildiktan sonra adet sancısı gibi bir ağrı oldu 3-4 gun kanamam oldu o kadar. Gecmis olsun bu arada

Anestezili olunca sikinti yok 3gun hafif kanama oluyor hemen geçiyor sonra ben rahim filmi pesine hemen hamile kaldim

Doktorum bana anestezi olmadan dayanamazsın demişti cidden çok ağrılı olduğu söyleniyor ☹
Ben bittim hayatımda öyle ağrı çekmedim sol tarafta tıkanıklık varmış açılmış dedi dr um elim ayağım titriyordu o gün boyunca evde uzandım kahve leke gelir korkma geçiyor 1 hafta ilişki yok ama Allah o sabrı verdi gerçekten Çok fenaydı içimi deşiyordu sanki öyle bir acı ağrı bir arada benim yaşadiğım bu kimisi hiç ağrısı olmamış mesela ben bidha anestezisiz girmem 🤩🤩🤩

Anestezili olunca sikinti yok 3gun hafif kanama oluyor hemen geçiyor sonra ben rahim filmi pesine hemen hamile kaldim
Sizi hatırlıyorum gebelik topiklerimden hsg sonrası bidaha adet görmediniz mi bende salı günü çekilicem anestezili istiyorum darısı başımıza

Anesteziliyse hiç korkma uyuyorsun zaten hangi ara işlemi yapiyorlar odaya ne zaman geliyorsun hatirlamıyorsun bile.

Ben bittim hayatımda öyle ağrı çekmedim sol tarafta tıkanıklık varmış açılmış dedi dr um elim ayağım titriyordu o gün boyunca evde uzandım kahve leke gelir korkma geçiyor 1 hafta ilişki yok ama Allah o sabrı verdi gerçekten Çok fenaydı içimi deşiyordu sanki öyle bir acı ağrı bir arada benim yaşadiğım bu kimisi hiç ağrısı olmamış mesela ben bidha anestezisiz girmem 🤩🤩🤩
Çok geçmiş olsun bir hafta süre olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldum😊😁

Back
X