Rahim filmi çektirenler

Bende zeynepkamile gidiyorum.kürtajlarımı zeynepkamilde oldum ama rahim filmini orda olmam hep yorumlar kötü
Yani durumun iyise bencede olma özel doktora git anestezili ol ben araştırmadan gittim pişman oldum doktorlar çok anlayışlı fakat çektiğin acı felaket bişey kısa sürelide olsa

Hayır yapmıyorlar geçen hafta çekildim benim Çok sancılı geçti 10 dk sürüyor. Fakat benden önce giren kişide hiç böyle bir problem olmadi sanırım kişiden kişiye değişiyor.
Nasil birsey rahim filmk acaba

Yani durumun iyise bencede olma özel doktora git anestezili ol ben araştırmadan gittim pişman oldum doktorlar çok anlayışlı fakat çektiğin acı felaket bişey kısa sürelide olsa
Ben kolay hamile kalıyorum ama bebekler 8 haftayı geçemiyo.aslında doktor bişey demedi ama çektirsemmi dedim

Nasil birsey rahim filmk acaba
Alttan muayene olur gibi fakat rahime kadar ilerliyorlarRahime girip tazzikli bir sıvı gönderiyorlar sonra karnının üzerine doğru röntgen makinesini tepeden koyup röntgen çekiyorlar. Acının ilkini rahme girdiğinde ikincisinde de ilacı enjekte ettiklerinde yaşıyorsun rahme girende şırınga gibi bişey fakat ağrı yaşatıyor. O sıvıyı göndermelerinin sebebi ise rahimdeki problemleri görebilmek eğer ki tüplerde küçük tıkanıkla varsa bu sıvıyla açılıyormuş. Bu sayede de hamile kalma oranı yükselemiyormuş.

Hamile kalma oranı YÜKSELİYORMUŞ demek istedim kusura bakma klavyeden kaynaklandı.

Cok tesekkur ediyorum size cevabiniz icin

Merhaba hanımlar 3 kere düşüğüm var kan pıhtılaşmam var ,diğer bütün testlerimi yaptırdım.Bi tek rahim filmi çektirmedim.çektiren bana yazabilir mi? Devlet hastanesi anesteziylemi yapıyo
Mrb gecmis olsun burada okuduklarima gore o kadar kotu agir anlatildiki ben rahim filmi yerine laparoskopi oldum. Sonra doktoru degistirince rahim filmi istedi cok korktum ama o kadar korkyulacak bir durum degil. Yok anesteziyle yok dayanilmayacak agri yok hastaneyi yiktim falan inanin oyle bir durum yok adet agrisi gibi 5 dkklik bir kramp giriyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…