Rahim filmi çektirmeye karar verdim, yardımcı olur musunuz :(

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.436
63
28
Hayırlı Cumalar; kızlar rahim filmi çektirmeye karar verdim. Gebeliğe vesile oluyormuş ama nasıl bir süreç bana bilgi verebilir mi çektirenler, acılı mı?

Hayırlı Cumalar; kızlar rahim filmi çektirmeye karar verdim. Gebeliğe vesile oluyormuş ama nasıl bir süreç bana bilgi verebilir mi çektirenler, acılı mı?
Merhabalar, ben çektirdim üstelik anestezisiz çekindim öyle abarttıkları gibi bir acı yok sıvıyı verirken regl sancısı gibi saniyelik sancı oluyor o kadar zaten her ay yaşadığımız klasik bir ağrıyı 3-5sn hissediyorsunuz korkmanıza hiç gerek yok şifa olur inşallah

Bende çektirmeyi düşünüyorum bugün doktora gitcem bakalım nasıl bir yol izlicez

Merhabalar, ben çektirdim üstelik anestezisiz çekindim öyle abarttıkları gibi bir acı yok sıvıyı verirken regl sancısı gibi saniyelik sancı oluyor o kadar zaten her ay yaşadığımız klasik bir ağrıyı 3-5sn hissediyorsunuz korkmanıza hiç gerek yok şifa olur inşallah
Gebelik oldu mu pamuğum

Gebelik oldu mu pamuğum
Evet ☺ üstelik tek tüpü açabildiler sağ hala kapalı ama şu an 17 haftalığız. Ben filmden hemen sonra hamile kalmadım çünkü eşimde de sorun vardı bir süre de korunduk fln ama sol tüpü açtıkları için gebe kalabildim 😇

Evet ☺ üstelik tek tüpü açabildiler sağ hala kapalı ama şu an 17 haftalığız. Ben filmden hemen sonra hamile kalmadım çünkü eşimde de sorun vardı bir süre de korunduk fln ama sol tüpü açtıkları için gebe kalabildim 😇
maşallaaaah sağ salim kucağına da al :)

Ben de çektirecem ama korkuyorum biraz etraf insanı korkutuyor. Anestezi isteyip istememekte de kararsızım bilgim olmadığı için

Ben de çektirecem ama korkuyorum biraz etraf insanı korkutuyor. Anestezi isteyip istememekte de kararsızım bilgim olmadığı için
Hiç sorun yaşamadım ben canım millete bakma sıvıyı verirken regl sancısı gibi anlık bir sancı oluyor o kadar zaten çok kısa bir işlem

Bunu duymak rahatlatti biraz
Bu kadar kısa bir işlem için anestezi almaya değmez, doktorum da öyle demişti ben de forumlarda okuyup çok korkmuştum sonra benim genetik hastalığım yüzünden zaten anestezi riskli denildi ve mecburen anestezisiz yapacaklardı. İşlem bitince dedim bu muymuş çok can yanması 🤦🏻‍♀️ her ay çekilen sancıyı 3 sn hissediyorsun o kadar endişe etme ne kadar rahat olursan o kadar hızlı ve kolay biter 🙏

Back
X