Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, ben çektirdim üstelik anestezisiz çekindim öyle abarttıkları gibi bir acı yok sıvıyı verirken regl sancısı gibi saniyelik sancı oluyor o kadar zaten her ay yaşadığımız klasik bir ağrıyı 3-5sn hissediyorsunuz korkmanıza hiç gerek yok şifa olur inşallahHayırlı Cumalar; kızlar rahim filmi çektirmeye karar verdim. Gebeliğe vesile oluyormuş ama nasıl bir süreç bana bilgi verebilir mi çektirenler, acılı mı?
Bende çektirmeyi düşünüyorum bugün doktora gitcem bakalım nasıl bir yol izlicezHayırlı Cumalar; kızlar rahim filmi çektirmeye karar verdim. Gebeliğe vesile oluyormuş ama nasıl bir süreç bana bilgi verebilir mi çektirenler, acılı mı?
Gebelik oldu mu pamuğumMerhabalar, ben çektirdim üstelik anestezisiz çekindim öyle abarttıkları gibi bir acı yok sıvıyı verirken regl sancısı gibi saniyelik sancı oluyor o kadar zaten her ay yaşadığımız klasik bir ağrıyı 3-5sn hissediyorsunuz korkmanıza hiç gerek yok şifa olur inşallah
Ay haberleşelim kız :) şifa olsuuunBende çektirmeyi düşünüyorum bugün doktora gitcem bakalım nasıl bir yol izlicez
İnşallah canım geçen ay klomen kullanmıştım olmadı tekrar denemicem bende rahim filmine karar verdimAy haberleşelim kız :) şifa olsuuun
Klomen neymiş kızİnşallah canım geçen ay klomen kullanmıştım olmadı tekrar denemicem bende rahim filmine karar verdim
Yumurta geliştirici bir ilaç sonrada iğne oldum yumurta çatlatma ama nasip degilmis bu ayKlomen neymiş kız![]()
Olsun inşallah bu ay ikimiz de sağlıklı gebelik yaşarııııızYumurta geliştirici bir ilaç sonrada iğne oldum yumurta çatlatma ama nasip degilmis bu ay
Evet ☺ üstelik tek tüpü açabildiler sağ hala kapalı ama şu an 17 haftalığız. Ben filmden hemen sonra hamile kalmadım çünkü eşimde de sorun vardı bir süre de korunduk fln ama sol tüpü açtıkları için gebe kalabildimGebelik oldu mu pamuğum
maşallaaaah sağ salim kucağına da al :)Evet ☺ üstelik tek tüpü açabildiler sağ hala kapalı ama şu an 17 haftalığız. Ben filmden hemen sonra hamile kalmadım çünkü eşimde de sorun vardı bir süre de korunduk fln ama sol tüpü açtıkları için gebe kalabildim![]()
Teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsinmaşallaaaah sağ salim kucağına da al :)
Hiç sorun yaşamadım ben canım millete bakma sıvıyı verirken regl sancısı gibi anlık bir sancı oluyor o kadar zaten çok kısa bir işlemBen de çektirecem ama korkuyorum biraz etraf insanı korkutuyor. Anestezi isteyip istememekte de kararsızım bilgim olmadığı için
Bu kadar kısa bir işlem için anestezi almaya değmez, doktorum da öyle demişti ben de forumlarda okuyup çok korkmuştum sonra benim genetik hastalığım yüzünden zaten anestezi riskli denildi ve mecburen anestezisiz yapacaklardı. İşlem bitince dedim bu muymuş çok can yanmasıBunu duymak rahatlatti biraz
Çektirdiniz mi?Bende çektirmeyi düşünüyorum bugün doktora gitcem bakalım nasıl bir yol izlicez
Bu ay da deniyorum şubata cektircem inşallahÇektirdiniz mi?