Rahim filmi

ozlem386650

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
155
31
13
27
Kızlar 1 yıldır evliyiz henüz gebelik elde edemedim. Yarın doktora randevum var yumurtlama gününe çok yakınım. Rahim filmi çekilecek doktor aç karnına gel dedi sebebini bilmiyorum. Beni bilgilendirir misiniz öncesinde sonrasında dikkat etmem gereken şeyler nedir? Çok ağrılı bir işlem mi?

Aç gel dediyse yüksek ihtimal anestezi ile çekebilir canım. Anestezi ile yaparsa hiç bir şey hissetmezsin uyandığında bile hiç bir ağrı sızı olmuyor hafif bir kanama oluyor o kadar. Ama özel hastane ise ve anestezi ile çekecekse bunu önceden söylemesi gerekirdi çünkü biraz pahalı bir işlem onunla ilgili bilgi verdiler mi

Kızlar 1 yıldır evliyiz henüz gebelik elde edemedim. Yarın doktora randevum var yumurtlama gününe çok yakınım. Rahim filmi çekilecek doktor aç karnına gel dedi sebebini bilmiyorum. Beni bilgilendirir misiniz öncesinde sonrasında dikkat etmem gereken şeyler nedir? Çok ağrılı bir işlem mi?
Aç gel dediyse yüksek ihtimal anestezi ile çekebilir canım. Anestezi ile yaparsa hiç bir şey hissetmezsin uyandığında bile hiç bir ağrı sızı olmuyor hafif bir kanama oluyor o kadar. Ama özel hastane ise ve anestezi ile çekecekse bunu önceden söylemesi gerekirdi çünkü biraz pahalı bir işlem onunla ilgili bilgi verdiler mi

Ben bu ay ozelde cektirdim anestezi ile hicbisey hissetmedim sornaisnda da cok az lekelenmem oldu sadece

İyi cikti tupler acik canim 5 aydir deniyorduk gormek istedim sorun varsa hsg den sonra da sans yukseliyormus bakalim hayirlisi
Bende 10 gün önce çektirdim canım benimde temiz çıktı. Bende hamile kalma şansı artıyor diye çektirdim açıkçası doktordan bağımsız gittim özel bi hastaneye çektirdim 😄 benim doktora kalsa daha aylarca beklerdim hormon testlerimi bile gittim biryerde kendim yaptırdım

Yok hiç söylemedi para vs konuşmadık hiç siz ne kadara yaptırdınız

Peki afedersiniz ama benim yumurtlama dönemime denk geldiği için soruyorum sonrasında ilişki yasaklığı vs oluyor mu
Şöyle oluyor uzun süre bir yasak yok ama filmden sonra 2-3 gün önermiyorlar. Ama keşke doktor yumurtlama döneminde çağırmasaydı genelde adetin son günü yada adet bitiminden hemen 1-2 gün sonra çekiyorlar

Şöyle oluyor uzun süre bir yasak yok ama filmden sonra 2-3 gün önermiyorlar. Ama keşke doktor yumurtlama döneminde çağırmasaydı genelde adetin son günü yada adet bitiminden hemen 1-2 gün sonra çekiyorlar
Benim adetim 7. Günde bitiyor ama 10. Güne kadar lekelenme şeklinde devam ediyor maalesef böyle olunca da yumurtlamam 12. Gün vs oluyor genelde yarında 11. Gün

Benim adetim 7. Günde bitiyor ama 10. Güne kadar lekelenme şeklinde devam ediyor maalesef böyle olunca da yumurtlamam 12. Gün vs oluyor genelde
çekindim film 11.000 burda da anestezili çekindim bende

Back
X