Rahim filmi hakkında

Aynen tüplerden biri bile tıkalı olsa ki benim öyleydi 9 ay zor hamile kldım ikincisinde inan hiç çabasız kaza ile oldum en azından için temizlenir . Bence doktorlar klomenden önce direkt rahim gilmine yönlendirmeli.

Evet canim iste gebeligin ustunden 1 yil gecmesi gerekiyormus rahim filmi icin o yuzden bekledik bizde 1 yil daha yeni doldu o yuzden suan kendim istiyorum cekilmek hayirlisi olsun insallah umarim agrisiz olur

Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza. Kişiden kişiye değişiyor gerçekten. İşlemi uygulayan doktor da önemli, sizde olduğu gibi. Ben çektirmeden o kadar korkutuldum ki, titreyerek oturdum masaya. İşlem uygulandı, keşke dedim kimse bir şey söylemeseydi, acı çekeceksem de yaşayıp çekseydim. Film çektirmek, öncesinde yaşadığım stres ve korkunun yanında hiç bir şeydi.
Kesinlikle katılıyorum. O yüzden 1- işini iyi yapan bir doktor bulmak 2- işlemlerin öncesinde asla netten ve çevreden bilgi almaya çalışmamak
Zaten başımıza ne geliyorsa hep yanlış bilgilendirmeden geliyor canım. Bana o doktoru çok güvendiğimiz bir aile dostumuz tavsiye etmişti hiç bilemedik. Öyle eş dost bilir tanır demeye bile korkuyorum artık. Ama çok şükür sonradan gittiğim doktorum doğru kişi oldu. Allah kadınların yardımcısı olsun. Zaten hep biz çekiyoruz, kadın olmak çok zor

Bende bu ay rahim filmi çektireceğim, şikayetim çikolata kisti. tedaviye artık başlamak istediğim için yaşadığım şehirde ki en iyi doktorlardan birisine gidiyorum, ilk kontrolümü geçen hafta yaptı izleyeceğimiz yolları anlattı. sonuç olarak hsg çekelim yolumuza bakalım dedik anestezili çekiyorlarmış, gidip anestezi için hastaneyle görüştüm öyle test falan yapmadılar sadece alerjim var mı diye sordular. sonrasında doktorumla görüşüp adet bittikten sonra ki 3-4 gün içinde çekelim dedi. benim lekelenmelerim olduğu için bu rahim filminde yanıltırmış 1 hafta sonrasına erteledik tamamen her şey bitsin diye.

sürekli gittiğiniz bir doktor yok mu? doktorunuz istemedi mi?

Doktorum 6 ay once istedi kimyasal gebelik gecirdigim icin 6 ay daha bekleyelim dedi 1 yil olmadan cekmeye gerek yok dedi hhala sansin var demisti cekilmeden direk kloemne basladm ve suan 1 yil oldu cekilmek istiyorum artik. Yani doktor bastan demisti

Doktorum 6 ay once istedi kimyasal gebelik gecirdigim icin 6 ay daha bekleyelim dedi 1 yil olmadan cekmeye gerek yok dedi hhala sansin var demisti cekilmeden direk kloemne basladm ve suan 1 yil oldu cekilmek istiyorum artik. Yani doktor bastan demisti

O zaman tekrar görüşün doktorunuzla. zaten sizi takip ettiği için kendisi ne yapılacağını daha iyi bilir ve sizi yönlendirir

Demek istedigim zaten ben her ay gittigimde alttan bakiliyorum. Kan tahlilimi yapilcak yoksa gene alttan muayneyimi kastediyorlar diye sordum size gore luzumsuz olabilir ama bana cok onemli bir konu. Luzumsuz goruyosaniz yazmasaydiniz. Zaten suan ben klomen ovitrelle tedavisi goruyorum.
İyi de o şekilde yazmamıştınız ki konunuzda sadece muayeneye çağırmalarına şaşırmış bir ifade var. Tabi ki bunları bilmek hakkınız ama 3.gün gelin dediklerinde zaten alttan vajinal muayene oluyor. Sanırım hsg öncesi herhangi bir kist durumu olup olmadığına bakıyorlar. Ben kendiminkini hiç hatırlamıyorum galiba sadece vajinal ultrasonla bakıp tamam şu gün gel işlemi yapıcaz diyip yolladılar. Zaten bir önceki yorumlarımda yazdığım gibi benimki berbat bi şekilde geçmişti, anestezi sonrası çok fazla ağrı kanama ve baygınlık sonrasında tekrar kanamayı durdurma. Umarım kimsenin benimki kadar berbat tecrübesi olmaz. Doktoru çok iyi araştırın. Tekrar diyorum doktorun olumsuz yorumlarına denk gelirseniz hiç düşünmeyin değiştirin derim.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Istanbul Fatih'te Radyomar diye bir merkez var ben orda cekildim ne agri ne sizi ne anestezi.Ilk rahim filmini ozel bir hastanede anestezi ile cekilmistim kanamam oldu. Ayrica film son derece kotu cekilmis.Bana ilk dr.rahminde yapisiklik,tuplerde tikaniklik var normal yolla cocugun olmaz demisti.Tup bebek denedik.2. Tup bebege basladik .Cok unlu bir profosor Ahmet Gocmen bu film cok kotu yenisini cekil dedi. Cekildim agrisiz sizisiz 2 dakika surdu elimde .sonuc ne tikaniklik nede yapisiklik cikti.Filmden 3.4 ay sonra hamile kaldim 5.yilin sonunda. Tavsiye ederim.

İyi de o şekilde yazmamıştınız ki konunuzda sadece muayeneye çağırmalarına şaşırmış bir ifade var. Tabi ki bunları bilmek hakkınız ama 3.gün gelin dediklerinde zaten alttan vajinal muayene oluyor. Sanırım hsg öncesi herhangi bir kist durumu olup olmadığına bakıyorlar. Ben kendiminkini hiç hatırlamıyorum galiba sadece vajinal ultrasonla bakıp tamam şu gün gel işlemi yapıcaz diyip yolladılar. Zaten bir önceki yorumlarımda yazdığım gibi benimki berbat bi şekilde geçmişti, anestezi sonrası çok fazla ağrı kanama ve baygınlık sonrasında tekrar kanamayı durdurma. Umarım kimsenin benimki kadar berbat tecrübesi olmaz. Doktoru çok iyi araştırın. Tekrar diyorum doktorun olumsuz yorumlarına denk gelirseniz hiç düşünmeyin değiştirin derim.

Hayir nasil bi muayne olucagini sormakti amacim. Doktorum şukur iyi

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Istanbul Fatih'te Radyomar diye bir merkez var ben orda cekildim ne agri ne sizi ne anestezi.Ilk rahim filmini ozel bir hastanede anestezi ile cekilmistim kanamam oldu. Ayrica film son derece kotu cekilmis.Bana ilk dr.rahminde yapisiklik,tuplerde tikaniklik var normal yolla cocugun olmaz demisti.Tup bebek denedik.2. Tup bebege basladik .Cok unlu bir profosor Ahmet Gocmen bu film cok kotu yenisini cekil dedi. Cekildim agrisiz sizisiz 2 dakika surdu elimde .sonuc ne tikaniklik nede yapisiklik cikti.Filmden 3.4 ay sonra hamile kaldim 5.yilin sonunda. Tavsiye ederim.

Bende sakaryadayim canim burda beyhekim hastanesinde cekilicem özel bir hastane.

Çok uzun zaman geçti benim tecrübemin üzerinden ama kendiniz karar verip çektirmek istediğinizi elinizde doktordan yönlendrici bir kağıt olmadığı için önden muayene demişlerdir. Gidip hikayenizi anlattığınızda belki muayene etmeden belki de önce bi bakalım deyip alttan muayene edip ona göre çekeceklerdir.
Bende türlü tecrübeler okuyup inanmayıp anestezi almadan çektirmiştim. Bugün olsa yine almam anestezi. Moralinizi bozmayın anestezi isteseniz de istemesenizde.

Back
X