Rahim filmi hakkında

tombaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
524
146
23
27
Kızlar 1 senedir çocuk sahibi olamıyorum. Kadın doğumda tedaviye başladım. Pkos yok kilo alma pkosa meyillisin dedi. Serap Simavlı’ya gittim bu arada..
bana inositol içeren bir ilaç, antibiyotik magnezyum çinko d vit verdi hsg çektirmemi istedi bugün çektirdim raporları paylaştım anlayan varsa yorum yapabilir mi? Çarşamba gideceğim doktora.. Raporu anladım sorun yok diyor da filme bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_20564732-D0C4-45AA-97BE-53E911AF84E4.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 44
  • df966fcf-f7ef-4005-8459-10ea08459b82.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 32
Sorun yok gibi filmdede, in şe Allah en erken zamanda hamile kalırsın, bende filmin çekildiyi aydan 2ay sonra hamile kaldımilk ayı korunmamı istedi tüpümün birinde salpinks olduğu için tedavi oldum bir baktım hamileyimgenelde film sonrası kolay hamile kalınır rahim içine yürütülen sıvıdan dolayı tüplerin geçiriciliyini kolaylaşıyor

Ay inşallah. Allah razı olsun. Bakalım ben de çarşamba gideceğim ne diyecek

Doktor muayene ücreti ve rahim testi ücretinin fiyatını söyleyebilir misiniz.Benimde bebeğim 1,5 senedir olmuyor bende rahim filmi çektireceğim

Tüpleriniz açık bir sorununuz yok. Ben de 4 buçuk yıl hamile kalamadım. Sonra doktorum hsg çekti, d vitamini ve b12 iğnesi başladı. Çektirdikten ve ilaçlara başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım, Allahım gönlünüze göre versin inşallah

Doktor muayene ücreti ve rahim testi ücretinin fiyatını söyleyebilir misiniz.Benimde bebeğim 1,5 senedir olmuyor bende rahim filmi çektireceğim
doktor doçent, infertilite uzmanı ve tüp bebek sorumlusu. 2650 tl ücret. Hsg de 7500 tl sonomedde çekildim rabbim nasip eylesin

Bana da verdi onları.. İnşallah ya çok teşekkür ederim çok umutluyum

Rahim hakkınsa yorumun var mııı

Rahminiz çok güzel gözüküyor bence, benimki daha dardı
Öyle mi ay Allaha şükürler olsun çarşamba doktora gidicem. Peki tıkanıktı ama ilaçla açıldı mesela onu nasıl anlarız doktor mu anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…