Sorun yok gibi filmdede, in şe Allah en erken zamanda hamile kalırsın, bende filmin çekildiyi aydan 2ay sonra hamile kaldımKızlar 1 senedir çocuk sahibi olamıyorum. Kadın doğumda tedaviye başladım. Pkos yok kilo alma pkosa meyillisin dedi. Serap Simavlı’ya gittim bu arada..
bana inositol içeren bir ilaç, antibiyotik magnezyum çinko d vit verdi hsg çektirmemi istedi bugün çektirdim raporları paylaştım anlayan varsa yorum yapabilir mi? Çarşamba gideceğim doktora.. Raporu anladım sorun yok diyor da filme bakar mısınız?
Ay inşallah. Allah razı olsun. Bakalım ben de çarşamba gideceğim ne diyecekSorun yok gibi filmdede, in şe Allah en erken zamanda hamile kalırsın, bende filmin çekildiyi aydan 2ay sonra hamile kaldımilk ayı korunmamı istedi tüpümün birinde salpinks olduğu için tedavi oldum bir baktım hamileyim genelde film sonrası kolay hamile kalınır rahim içine yürütülen sıvıdan dolayı tüplerin geçiriciliyini kolaylaşıyor
Canım rahim filmin gayet güzel sağlıklı , benim çekildiğim ay doktor aldığım radyasyondan dolayı korunmamı istemiştiKızlar başka kimse yok muuu
Çok teşekkür ederimCanım rahim filmin gayet güzel sağlıklı , benim çekildiğim ay doktor aldığım radyasyondan dolayı korunmamı istemişti
Doktor muayene ücreti ve rahim testi ücretinin fiyatını söyleyebilir misiniz.Benimde bebeğim 1,5 senedir olmuyor bende rahim filmi çektireceğimKızlar 1 senedir çocuk sahibi olamıyorum. Kadın doğumda tedaviye başladım. Pkos yok kilo alma pkosa meyillisin dedi. Serap Simavlı’ya gittim bu arada..
bana inositol içeren bir ilaç, antibiyotik magnezyum çinko d vit verdi hsg çektirmemi istedi bugün çektirdim raporları paylaştım anlayan varsa yorum yapabilir mi? Çarşamba gideceğim doktora.. Raporu anladım sorun yok diyor da filme bakar mısınız?
doktor doçent, infertilite uzmanı ve tüp bebek sorumlusu. 2650 tl ücret. Hsg de 7500 tl sonomedde çekildim rabbim nasip eylesinDoktor muayene ücreti ve rahim testi ücretinin fiyatını söyleyebilir misiniz.Benimde bebeğim 1,5 senedir olmuyor bende rahim filmi çektireceğim
Bana da verdi onları.. İnşallah ya çok teşekkür ederim çok umutluyumTüpleriniz açık bir sorununuz yok. Ben de 4 buçuk yıl hamile kalamadım. Sonra doktorum hsg çekti, d vitamini ve b12 iğnesi başladı. Çektirdikten ve ilaçlara başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım, Allahım gönlünüze göre versin inşallah
Rahim hakkınsa yorumun var mıııTüpleriniz açık bir sorununuz yok. Ben de 4 buçuk yıl hamile kalamadım. Sonra doktorum hsg çekti, d vitamini ve b12 iğnesi başladı. Çektirdikten ve ilaçlara başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım, Allahım gönlünüze göre versin inşallah
Rahminiz çok güzel gözüküyor bence, benimki daha dardıRahim hakkınsa yorumun var mııı
Öyle mi ay Allaha şükürler olsun çarşamba doktora gidicem. Peki tıkanıktı ama ilaçla açıldı mesela onu nasıl anlarız doktor mu anlarRahminiz çok güzel gözüküyor bence, benimki daha dardı
Amin hepimize inşallah çok teşekkür ederimdoktor doçent, infertilite uzmanı ve tüp bebek sorumlusu. 2650 tl ücret. Hsg de 7500 tl sonomedde çekildim rabbim nasip eylesin
Doktorunuzun ismi nedir? Bana da bu ay sonomed kadıköyde rahim filmi çekilmemi önerdiler. Bu ay regli olursa çekilicem inşallah. Eşimede okan üniversitesi hastanesinde sperm testi yaptırmayı düşünüyorum. En azından bişe varmı yokmu bilelim boşa vakit öldürmeyelimdoktor doçent, infertilite uzmanı ve tüp bebek sorumlusu. 2650 tl ücret. Hsg de 7500 tl sonomedde çekildim rabbim nasip eylesin
Serap simavlı. Yüzyılda da sperm testi yapıyorlar baya da iyi. Doktorum çok iyiydi ya sağ olsun bir sürü takviye verdi şükür işe yaradı Allahın izniyleDoktorunuzun ismi nedir? Bana da bu ay sonomed kadıköyde rahim filmi çekilmemi önerdiler. Bu ay regli olursa çekilicem inşallah. Eşimede okan üniversitesi hastanesinde sperm testi yaptırmayı düşünüyorum. En azından bişe varmı yokmu bilelim boşa vakit öldürmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?