• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİM FİLMİ SONRASI KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ?

gamzeeebal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
77
En iyi cevaplar
1
21
3
30
Hanımlar merhaba.Yardımınıza ihtiyacım var.Rahim filmi çektirdim.Sonrasında eşimin sperm dna hasarının sonucu da çıktı.Çok şükür yüzde 5 çıktı sonuç.İyi çıktı mutlu olduk.Sperm sayımız ve ileri hızımız düşük ama rahim filmi sonrası ihtimal arttığını bildiğimiz için bu ay güzelce değerlendirdik.Ovulasyon testi de yaptım.Pik öncesini pik gününü ve sonrasını değerlendirdik.Rahim filmi sonrası ilk günler dışında hiç sorunum yoktu ama yeni yeni yanı yumurtlamadan 7 8 gün sonra kasıklarımda doluluk ve ince ince sızılar var ara ara.Enfeksiyon mu gebelik mi bilmiyorum ama enfeksiyon olsa başlarda belli olurdu heralde diye düşündüm.Sonradan hissetmezdim.İnşallah gebeliktir.Benim gibi yaşayan var mı, tecrübelerinize ihtiyacım var.

Ben de geçen ay rahim filmi çekildim ve sonrasında hemen yumurtlama günlerini değerlendirdik. Geçen ay hiç olmayan belirtiler yaşadım (akıntı fazlalığı, sık sık kasık batması, vajinaya doğru bir baskı vs) ve bunların gebelik olacağı yönünde şüphelerim vardı fakat maalesef olmadı. Ama inşallah sizinki gebelik belirtisidir 🌸

Ben de geçen ay rahim filmi çekildim ve sonrasında hemen yumurtlama günlerini değerlendirdik. Geçen ay hiç olmayan belirtiler yaşadım (akıntı fazlalığı, sık sık kasık batması, vajinaya doğru bir baskı vs) ve bunların gebelik olacağı yönünde şüphelerim vardı fakat maalesef olmadı. Ama inşallah sizinki gebelik belirtisidir 🌸
Sizin peki bu belirtiler rahim filmi sonrası hemen mi başladı yoksa daha sonradan mı çünkü benim sonradan başladı.İnşallah gebeyimdir teşekkür ederim

Anladım teşekkür ederim ümitlenmeyeyim çok ama belli de olmaz heralde olan da vardır.Bu şekilde hamile olanlar varsa tecrübelerini bekliyorum

Back
X