Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filminden 1 ay sonra hamile kaldımArkadaşlar rahim filmi çekildikten sonra daha kolay hamile kalınıyor gibi bir şey duydum. Bu doğru mı acaba? Bi bilginiz, tecrübeniz var mı bu konu hakkında
İnşAllah rabbim size de sağlıklı bir evlat nasip eder. Ne kadar zamandır deniyorsunuzUmarım öyledir bende bu sabah çekildim yaşayıp görücezÖyle olanı da çok gördüm ama olmayanı da kuzenim çektirdi hamile kalmadı hala, arkadaşımda rahim filminden 7-8 ay sonra hamile kaldı. Diğer arkadaşım rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı umarım bizde öyle oluruz
Çok mutlu oldum. Ne kadar süre denemiştiniz acabaRahim filminden 1 ay sonra hamile kaldım
8aydir deniyorum ovulasyon testiyle deneyip her ay yumurtlamaya denk getiriyorum ilişkileri olmuyor diye rahim filmi istedim pcos olduğumu öğrendimİnşAllah rabbim size de sağlıklı bir evlat nasip eder. Ne kadar zamandır deniyorsunuz
Aynı durumdayız desene. Doktor sana nasıl pcos teşhisi koydu peki canım. Ben hamile kalmak istediğimi söyleyip doktora gittim. Doktor alttan muayne ile ultrason görüntüsüne bakıp çok sayıda kist görünce direkt pcos teşhisi koydu. Herhangi bir tedavi vs. vermedi. Sende durum nasıl8aydir deniyorum ovulasyon testiyle deneyip her ay yumurtlamaya denk getiriyorum ilişkileri olmuyor diye rahim filmi istedim pcos olduğumu öğrendim
Ben hiç alttan muaneye giremiyordum korkumdan ötürü. Karından ultarosonla bakıp Bi doktor polikistik görünümün var dedi. Sonra bu böyle olmicak dedim özele gitme kararı aldım orda ilk defa alttan muaneye girdim polikistiksin dedi çok sayıda yumurtan var dedi. Ben rahim filmi istedim tüplerim açıksa tedavi başlamak istiyorum dedim boşa kürek çekmek istemiyorum dedim. Bu sabah rahim filmi çekildim tüplerin açık. Bidahaki adette gidicem yumurta geliştirici takviyelere baslicaz nasipse. Bu ay içinde gün aşırı ilişkiye başlayın lekeleme bitince dediAynı durumdayız desene. Doktor sana nasıl pcos teşhisi koydu peki canım. Ben hamile kalmak istediğimi söyleyip doktora gittim. Doktor alttan muayne ile ultrason görüntüsüne bakıp çok sayıda kist görünce direkt pcos teşhisi koydu. Herhangi bir tedavi vs. vermedi. Sende durum nasıl
Çok sevindim tüplerinin açık olmasına. Ama canım ümidini sakın kesme. Bir de hormon testlerini de muhakkak yapsınlar.Ben hiç alttan muaneye giremiyordum korkumdan ötürü. Karından ultarosonla bakıp Bi doktor polikistik görünümün var dedi. Sonra bu böyle olmicak dedim özele gitme kararı aldım orda ilk defa alttan muaneye girdim polikistiksin dedi çok sayıda yumurtan var dedi. Ben rahim filmi istedim tüplerim açıksa tedavi başlamak istiyorum dedim boşa kürek çekmek istemiyorum dedim. Bu sabah rahim filmi çekildim tüplerin açık. Bidahaki adette gidicem yumurta geliştirici takviyelere baslicaz nasipse. Bu ay içinde gün aşırı ilişkiye başlayın lekeleme bitince dedi
Hormon testlerim yapıldı eşim de test verdi eşimde Bi problem yok çok şükür bakalım nasip artıkÇok sevindim tüplerinin açık olmasına. Ama canım ümidini sakın kesme. Bir de hormon testlerini de muhakkak yapsınlar.
Merhaba bana da yarın gün verecekler çok ileri vermezler ins siz devlettemi cekildinizUmarım öyledir bende bu sabah çekildim yaşayıp görücezÖyle olanı da çok gördüm ama olmayanı da kuzenim çektirdi hamile kalmadı hala, arkadaşımda rahim filminden 7-8 ay sonra hamile kaldı. Diğer arkadaşım rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı umarım bizde öyle oluruz
Hayır özelde çektirdim ben. Devlette nasıl işliyor bilmiyorum ama özelde adet bitimi alıyorlarMerhaba bana da yarın gün verecekler çok ileri vermezler ins siz devlettemi cekildiniz