Rahim filmi hgs yarın randevum var napmam lazım

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
153
37
28
27
Kızlar yarın sabah aneztezili rahim filmi çekileceğim fakat kadın doğuma içeriye eşimi sokmuyolar daha önce devlette çektiren var mı yanıma bir bayan almalımıyım anestezi ne kadar sürüyor ? İçerde ne kadar kalıcam yanlız gitsem zorlanırmıyım eşim kapıda olcak ama biraz panik oldum açıkçası yardımcı olurmusunuz

Cnm hiç panik yapacak bir şey yok. Bende anestezili yaptırdım. Özelde çektirdim fakat benim de eşimi almadılar. Eşyalarımı ona bırakıp girdim içeri hemşire kıyafetleri getirdi onu giydim daha sonra damar yolumu açıp ameliyathaneye indirdiler. Damardan anestezi verdiler zaten 20 ya da 30 dk içeride kaldım. Amaliyathaneden çıkmadan uyandırdılar. Yukarı çıktım odaya sonrasında bi 15 20 dk uzandm hiç kalkmadm yerimden çünkü biraz başım dönüyodu. Sonra kendimi iyi hissedince kalktım üzerimi giydim çıkış yaptık. Toplasan yani 1 bilemedin 1.5 saat sürmedi.

Merhaba endişe etmeyin bende özelde yaptırdım benimde eşimi almadılar anestezi olduğu için kan aldılar sonuca göre damar yolu açıldı hemen önlük giydim kendim yattım hemen de uyandım ağrımda yoktu hafif lekelenmem vardı bir tık uzun sürdü doktorum endişelenme demişti endişe etmeyin

Suan gidiyorum inşallah kolay olur beni çok rahatlatttın çıkınca yazcam size

Teşekkür ederim suan yoldayım gidiyorum umarım herşey kolay olur ve hayırlı güzel sonuçlarla çıkarım ordan haber vericem size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…