• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi ( hsg) ve amh

Sonucum nasıl sizce

Eklentiler

• IMG-20260213-WA0016.webp
    IMG-20260213-WA0016.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 33
Canım benim de AMH çok yüksek çıktı 10 Pcos var ama 2 yıldır hiç bir gebeliğim olmadı düşükte olsa gebeliklerin ne zaman oldu kısa sürede gebelik elde edebildin mi
Dusuklerim yani kimyasal gebeliklerim 5 ay arayla oldu şu an yeni rahim filmj çekildim pcos var ama yüksek işte inositol prowomen act kullanmaya baslicam sipariş ettim bakalım inşallah hamile kalırım

Dusuklerim yani kimyasal gebeliklerim 5 ay arayla oldu şu an yeni rahim filmj çekildim pcos var ama yüksek işte inositol prowomen act kullanmaya baslicam sipariş ettim bakalım inşallah hamile kalırım
İnşallah canım gene kısa sürede gebelik olmuş ben iki yıldır hiç bir gebelik elde edemedim

Evet pcoluyum kilo tüylenme insülin vs sorunum yok ama görüntüsü var kimyasal gebeliklerin ve ikiz düşük yaşadım doğal gebeliklerdi genetik vs de temiz çıktı eşimin sperm hareketligi az olduğu için düşükleri ona bagladi dr ameliyattan sonra 9 ay 1 yıldan sonra gebelik bekleyin dedi ancak toparlar dedi.
Merhaba, ameliyat sonrası 3. Ay da eşimin sonuçlarına baktığımızda epey iyi çıkmıştı. En son iki ay önce sadece görüşmeye doktora gittiğimizde bu değerlerle gebelik olur, tekrar test vermeye gerek yok dedi.
Size 1 yıl sonrasını bekleyin demesinin sebebi nedir? 3. Ay sonuçları nasıldı?

Merhaba, ameliyat sonrası 3. Ay da eşimin sonuçlarına baktığımızda epey iyi çıkmıştı. En son iki ay önce sadece görüşmeye doktora gittiğimizde bu değerlerle gebelik olur, tekrar test vermeye gerek yok dedi.
Size 1 yıl sonrasını bekleyin demesinin sebebi nedir? 3. Ay sonuçları nasıldı?
Merhaba bize 3. Ayda test istemedi ameliyattan 4 ay sonra gelip tekrar test verin dedi bu ay 4 ay oldu esim il dışında gelirse vericek. 1 yıl demesi soyleymis genel olarak bu ameliyat olanlarda 1 yıla kadar gebelik olabilir bu ilk ayda olabilir 6.ayda olabilir 9. Ayda ama bir yıl içinde en geç değerler iyi oluyormuş artık beslenmeye bağlı o süreçte bu şekilde söylendi

Back
X