3 gün önce hsg çektirdim. İst/anadolu yakası ataşehir şifa hastanesinde. 3 yıllık evliyim. Henüz 2 aydır bebek deniyoruz, genel kontrollerim yapıldı. Hormon testlerimde bir problem cıkmadı. Doktorumla konusup tum sorunların önceden tespiti için ne yapılması gerektiğini sordugumda bana HSG çekimini önerdi. Tüpler tıkalı ise ne yaparsanız yapın boşa kürek çekmekten başka bir işe yaramıyor çünkü.... filmden yarım saat önce kalçadan 2 tane iğne vurdular, biri kas gevşetici diğeri ise ağrı kesici iğne. film esnasında inanılmaz acı çektim, dayanamayıp ağladım, zaten son dakikalarda yeter artık diye bağırdım. Allaha şükürler olsun ki tüplerim açık çıktı, herhangi bir sorun yokmuş. Yaptıracaklara tavsiyem kesınlıkle genel anestezi yaptırmaları. doktorla çekim sonrası konustugumuzda bu ay şansımın daha fazla oldugunu, yumurtlama donemını kacırmamamız gerektıgını söyledi. rahım fılmı sonrası hamılelık şansı artıyormus. çok hafıf yapısıklıklar bile bu filmle bırlıkte acıldıgı ıcın spermlerın ulaşması daha kolay oluyormus.
Allah herkese hayırlı ve saglıklı bır evlat nasıp eder ınsallah.....
sevgıler