Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim peki kartalda çekiliyormu bilginiz varmıDevlette yaptırabilirsiniz genelde anestezisiz yapılıyor çok can yakıcı olmuyor
Bilmiyorum maalesef ama orası büyük hastane çekiliyordur diye düşünüyorumTeşekkür ederim peki kartalda çekiliyormu bilginiz varmı
Merhaba lütfi kırda çekilmiyor devlette bulmak çok zor Zeynep kamilde çekiliyor oda bulursanız ben sonomed te çekildim görüştünüz mü oraylaMerhaba arkadaşlar ben bir tüp bebek tedavi sürecine başladım ve rahim filmi istendi özel hastanelerden fiyat aldım ve dudak uçuklattı aranızda hiç Kartal lütfü kırdarda rahim filmi çektiren varmı acil yardım![]()
Merhaba ben de sonomed de yaptırmayı düşünüyorum ama istanbulda yapıldıysa ücreti nedir acaba bir de anestezili miydiİmkanınız varsa lütfen sonomed de yaptırın. Ben yanlış yapılan hsg yüzünden -ki anesteziyle yapilmisti- iki yıl açılmamış tüp yüzünden boşuna hamile kalamadim. Anestezi olmadığı halde müthiş konforlu ve acısız yapıyorlar işlemi. Rica ediyorum kimseye hiçbir yere güvenmeyin. Sonomede gidin
arayıp bilgi alabilirsiniz güncel fiyatını bilmiyorum anestezili yaptırmadım ben çok basit işlemdi tüplerim açık olduğu için sıkıntı çıkmadıMerhaba ben de sonomed de yaptırmayı düşünüyorum ama istanbulda yapıldıysa ücreti nedir acaba bir de anestezili miydi
Ücreti ucuz değildi açıkçası. Fakat ben yanlış hsg yapildigi için açıldı sanan ve açılmayan tüplerim yüzünden bir yıl kaybettim. Sonomed bu konuda gerçekten uzmanlaşmış. Ben de memurum varlıklı değilim ama bazı şeylerde ücret tartışması yapılmamalı kısmını acı şekilde anladım. Anestezi kullanmıyorlar. Fakat dediğim gibi gerçekten bu noktada uzmanlastiklari için hiç acı cekmiyorsunuz. Sıfır yani. Ve eğer acabilecekleri bir yapışıklık vs varsa acana kadar yine uğraşıyorlar ve yinr acitmadan. Tekrar ediyorum sıfır aci.Merhaba ben de sonomed de yaptırmayı düşünüyorum ama istanbulda yapıldıysa ücreti nedir acaba bir de anestezili miydi
Çok teşekkür ederim detaylı açıklama içinÜcreti ucuz değildi açıkçası. Fakat ben yanlış hsg yapildigi için açıldı sanan ve açılmayan tüplerim yüzünden bir yıl kaybettim. Sonomed bu konuda gerçekten uzmanlaşmış. Ben de memurum varlıklı değilim ama bazı şeylerde ücret tartışması yapılmamalı kısmını acı şekilde anladım. Anestezi kullanmıyorlar. Fakat dediğim gibi gerçekten bu noktada uzmanlastiklari için hiç acı cekmiyorsunuz. Sıfır yani. Ve eğer acabilecekleri bir yapışıklık vs varsa acana kadar yine uğraşıyorlar ve yinr acitmadan. Tekrar ediyorum sıfır aci.
Ben echomarda çektirdim ağrısız denildi. Ama acısız denilmedi. İlaç verildiğinde ciddi bir acı çektim. Sadece ilaç verirken bağırdım . Çekim sırasında sağa sola yüzüstü dönmede bir problem yaşamadım . İlaç verilmesi ile birlikte toplam 4-5 dakika sürdü 10.000 civarlarındaydı. Başka işlemlerde yaptırdigim için hatırlamıyorum tam olarak ama aşağısı değil biliyorum.Merhaba
Yakın zamanda rahim filmi çektirenler güncel fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ? Özelde çektirmeyi düşünüyorum ama fiyatlar çok fazla gibi görünüyor .
Anestezisiz çekildi o zaman sizinki .Ben Gaziantepteyim ama 20 bin civarı fiyatlar duydum gideceğim hastanede daha pahalı olur gibi geldi emin olamıyorum .Ben echomarda çektirdim ağrısız denildi. Ama acısız denilmedi. İlaç verildiğinde ciddi bir acı çektim. Sadece ilaç verirken bağırdım . Çekim sırasında sağa sola yüzüstü dönmede bir problem yaşamadım . İlaç verilmesi ile birlikte toplam 4-5 dakika sürdü 10.000 civarlarındaydı. Başka işlemlerde yaptırdigim için hatırlamıyorum tam olarak ama aşağısı değil biliyorum.
Merhaba, ben haziranda çektirdim anestezisiz 10bin tl idi. Anestezi alırsanız 2 bin daha istenuiordu. Açıkçası 3 dakikalık bir işlem için bence gerek yok, ben almadım. Kendinizi kasmıyorsanız kolayca geçer.Merhaba
Yakın zamanda rahim filmi çektirenler güncel fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ? Özelde çektirmeyi düşünüyorum ama fiyatlar çok fazla gibi görünüyor .
Bağcılar atlas üniversite hastanesinde yaptır anestezi fiyatıyla 6700 ben de geçen hafta çektirdimDayanabileceğimi sanmıyorum kürtajları da anestezili oldum hep hissetmeden geçirdim . Teşekkür ederim cevaplarınız için .
merhaba, ben galen lab diye bir yerde 8.500 tlye çektirdim tüplerim tıkalı çıktığı için aşmak için tüp başı 4 bin tl para istediler, ayrıca canımı çok yaktılar orada açtırmak istemedim tamamen ticari bakıyorlar işe, mayıs ayında sonomede çektireceğim fiyat sorduğumda radyoloji uzmanı çekerse 9 bin, doktor çekerse 14 bin, anestezi istersek ekstra 8 bin tl olduğunu dile getirdiler9Merhaba